Podcast

Helaas toch verder van huis

Na de afgelopen reportages die respectievelijk in Breda, Rotterdam en Brugge waren had ik aangegeven bij de planner dat een reportage in Zeeland een welkome afwisseling zou zijn. Dus de planner mailde me opgetogen dat ze een thuiswedstrijd voor me had. Dus ik mailde namens Stichting Earlybirds de ouders. Maar helaas, de kleine had een darminfectie gekregen en was overgeplaatst naar Gent. Ik mocht de reportage teruggeven aan de planner maar dat kon ik dan weer niet over mijn hart verkrijgen, wetende dat het inplannen dan weer heel lastig zou worden. Dus ik streek over mijn hart en zei aan de ouders toe dat ik naar Gent zou komen. Daar ontmoette ik het Zeeuwse stel Erica en Bart en hun dochter Ilvie, wat een prachtig meisje! Het ging gelukkig goed met haar, ondanks haar darminfectie kwam ze aan, goed teken! We maken foto’s bij het wiegje en daarna mocht Ilvie nog even bij mama en daarna bij papa liggen. Bedankt Erica en Bart dat ik dit voor jullie mocht vastleggen! Hopelijk snel weer dichter bij huis en daarna echt naar huis!

De ouders hebben ook een berichtje geschreven over hun ervaring:

“Ilvie is geboren in Rotterdam met 33.3 weken.

Na 2 dagen gingen we naar het ziekenhuis in Terneuzen. Hier heb je 4 dagen gelegen. Helaas moest je met spoed naar het UZ in Gent wegens een darminfectie. Hier heb je 3.5 week gelegen. Gelukkig gaat het weer de goede kant op met ons kleine meisje en mag je morgen lekker mee naar huis! In het UZ hebben wij een mooie reportage gekregen waar we mooie herinneringen aan hebben.

Veel liefs,
Bart, Erica, Esmee en Ilvie❤”

Stichting Earlybirds werkt met vrijwillige fotografen en is afhankelijk van donaties. Mochten jullie ons willen steunen kan dit via het rekengingnummer NL32INGB0006262411 t.n.v. Stichting Earlybirds of via onderstaande link. Bij voorbaar hartelijk dank daarvoor. 
DONATIELINK

 

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding