(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Bedrijfsreportage Vlissingen

Hier voel je je echt thuis

Gwendolyn Pieters
 - 
april 10, 2018
 - 

Enkele weken geleden mocht ik komen fotograferen bij Kapsolon Vertigo. Een kapsalon in de Scheldestraat in Vlissingen, wat hangt er een heerlijke , gemoedelijke sfeer. Het was gewoon echt heel gezellig. Ik liep enkele uurtjes mee en legde de werkzaamheden vast zoals ze echt zijn, er werd niet geposeerd, niets in scene gezet. Ik denk dat het een mooie sfeerimpressie is geworden van de Kapsalon en alle meiden die er werken. Bedankt Irene voor de opdracht en de gastvrijheid!

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

Volg mij

crossarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram