(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Fotoproducten

Uniek en helemaal persoonlijk

Herken je dat? Je hebt mega veel foto's, maar de tijd ontbreekt vaak om deze op 
Plan een afspraak inPrecies zoals jullie zijn

Later is juist het dagelijkse leven van vroeger ontzettend mooi om op terug te kijken. Juist de op het oog zo normale dingen vervagen zo snel. Te snel. Als je zelf naar foto’s kijkt uit je kindertijd dan zijn toch juist die gewone dingen zo waardevol? Op het moment dat je weet dat het einde nadert van één van de gezinsleden is het vastleggen van deze momenten helemaal belangrijk.

Spelen met je vriendjes op straat, mama die een boekje voorleest, papa die stoeit met de kinderen of kinderen die kattenkwaad uithalen, terwijl je aan het strijken bent. Ik wil dat voor je vastleggen. Voor later. Zodat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden. Ik hou ervan om momenten te vangen in alle eerlijkheid, boosheid, liefde, verdriet en al het andere. Dus een lach, een traan én ook die driftbui.

Foto's van ons dagelijks leven, iets waar we niet vaak bij stilstaan, maar die later van onschatbare waarde zijn.

Spontane familiefoto’s

Bij deze vorm van fotografie maak ik foto’s van jullie gezin tijdens de dagdagelijkse momenten en leg ik deze herinneringen professioneel voor jullie vast. Samen spelen, koken en samen eten, het avondritueel, een boekje voorlezen, tanden poetsen, een wandeling, hand-in-hand lopen, leren fietsen. Kortom, de dingen die alledaags zijn, maar zelden of nooit worden gefotografeerd.

Een DITL-reportage kan plaats vinden in de maanden voor het afscheid. Ik leg de gewone, bijzondere momenten professioneel voor jullie vast. Zodat je voor nu en voor later prachtige, eerlijke beelden hebt die de herinnering aan “vroeger thuis” levend houden. Want juist de kleine, normale dingen maken samen het dagelijks leven. "Zo was het vroeger echt!"

Veel gestelde vragen

Vertrouw mij maar, dit gaat vanzelf! Ik weet binnen no-time in jullie gezin op te gaan, zodat je amper merkt dat ik er ben of dat het voelt alsof er een vriendin op visite is. Je zult merken dat je heel snel niet eens meer door hebt dat er een camera op je gericht staat en je gewoon de dingen doet die je normaal ook doet. Dit geldt ook voor kinderen, ze sloven zich vaak eventjes uit, maar dit houden ze zelden heel lang vol.

Enkel en alleen dingen die bij jullie passen en jullie als gezin en familie typeren. Het moet immers een reportage worden waarin jullie jezelf herkennen, dat het aha-momenten oproept of een gevoel van "dat is echt typisch ons". Een DITL-reportage kan echt uit allerlei activiteiten bestaan, van gewoon thuis rommelen, taartjes bakken, eten, bedritueel tot tijdens de vakantie op de camping, een wandeling, naar een pretpark of een dierentuin. Van te voren stemmen we af wat voor soort beelden voor jullie waardevol zijn.

Binnen 48 uur krijgen jullie een prachtige preview. Daarna ga ik alle beelden selecteren en bewerken. Die ontvang je uiterlijk binnen 6 weken maar de ervaring leer dat dit vele malen sneller is.

Absoluut niet! Alles wat je terugziet op mijn website is geplaatst met nadrukkelijke toestemming van mijn klanten. Dit omdat ze mega trots zijn op de foto's, heel erg dankbaar zijn en andere mensen ook zulke prachtige foto's gunnen. Want ja, het laten zien van mijn werk is natuurlijk de allerbeste reclame. Maar nogmaals, in eerste instantie zijn de foto's voor jullie en bepalen jullie zelf wat er met de foto's gebeurt.

Portfolio

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.


Volg mij

crossarrow-leftarrow-rightplus-circlearrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram