(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Fotoproducten

Uniek en helemaal persoonlijk

Een reportages is pas echt af als er ook een tastbaar product is van de dierbare foto's die je hebt laten maken. Of het nou een uitvaart, een bevalling, een bruiloft of familiereportage betreft. De praktijk leert ons dat foto's die slechts op de computer staan bijna nooit bekeken worden. Zonde!

Mijn specialiteit en grote liefde, naast het fotograferen, is het samen met mijn klanten een album vormgeven. Geheel persoonlijk, uniek en naar wens.

Graag neem ik jullie hieronder mee in dit proces.
Plan een afspraak inHet proces


Het allerliefste nodig ik jullie uit in mijn fijne kantoor in Vlissingen. Hier maken we dan samen een foto selectie. Dit is, zeker in het geval van een afschied, niet altijd een makkelijke klus. Ik help, begeleid en adviseer. Zodat jullie verhaal op de allermooiste manier tot zijn recht komt.

Is het niet mogelijk om af te spreken op kantoor dan plannen we een afspraak in via de computer of ik adviseer jullie per mail. Linksom of rechtsom, I'm there for you, every step of the way.
Het maken van een album, waarin jullie verhaal tot zijn recht komt, is mijn expertise. Met een persoonlijk en uniek album als resultaat.

Maatwerk


Ook help ik jullie met de keuzes voor de buitenkant. Mijn album-leverancier kan werkelijk alles maken. Zodat ook het uiterlijk van het album helemaal bij jullie past. Ik heb al vele pareltjes samen met mijn klanten mogen ontwerpen. Een kleine selectie kun je onderaan deze pagina bekijken.

Al mijn albums zijn handgemaakt en stuk voor stuk uniek. Uitmuntende kwaliteit, volledig lay-flat en dikke pagina's. Deze albums kunnen van generatie op generatie worden doorgeven.

Een klantervaring

Ik wist eingelijk niet zo goed wat te verwachten van de afspraak en zag er ook wel een beetje tegenop. Alle foto's doornemen en alle emoties die daarbij komen kijken voelen. Daarnaast wist ik echt niet welke foto's ik in het album wilde, er waren zoveel mooie foto's.

Achteraf was dit moment samen met Gwendolyn zo fijn. Ik kreeg alle ruimte om mijn verhaal te doen, want verhalen komen er op dat moment zeker omhoog. Ze hielp me geweldig met keuzes maken want mijn fotoselectie was in eerste instantie heel groot. Door haar adviezen konden we dit terug brengen zonder dat ik beelden ging missen. Sterker nog, het album laat precies zien hoe ik de dag heb beleefd.

Ook de buitenkant is prachtig geworden. Enorm veel keuzes maar ook hier loosde Gwendolyn mij heel fijn doorheen.

Deze afspraak was oprecht een fijne afsluiting van de reportage.

Veel gestelde vragen

De kwaliteit die ik kan leveren, kan je als consument nergens krijgen. Daarnaast heb ik al honderden albums gemaakt en is het mijn vak om jullie te helpen met keuzes maken. Een reportage bevat soms wel meer dan 100 foto's en hoe kies je dan de juiste foto's? Dat is nou precies waar ik jullie bij help.

Nee, absoluut niet. Ik maak met alle liefde een opzet voor jullie zoals ik denk dat jullie verhaal goed tot zijn recht komt. Maar ik hoor eigenlijk altijd dat men het juist heel veel vond (achteraf gezien) om de foto's samen met mij door te nemen. Zeker in het geval van een afscheid is dit ook onderdeel van het proces waar je door heen gaat en kan het zelfs heel helpend zijn.

Het is heel lastig om hier antwoord op te geven. In principe lever ik bij elke reportage een album en is er voor een 20x20 xm album met 20 spreads betaald (inclusief een ontwerp voor de voorkant). Tijdens onze afspraak maak je de laatste keuzes, bijvoorbeeld een groter of dikker album, of kies je gewoon voor het album dat al betaald is. Alles is hierin goed!

Mijn processen zijn zo ingericht dat we alles ook op afstand kunnen regelen. Geen enkel probleem!

Absoluut. Het is ook nadien mogelijk te kiezen voor een album. Wellicht heb je je album al binnen gekregen en willen andere familie leden toch een eigen album, dan mag ook dit achteraf bijbesteld worden.

Dat is geen enkel probleem. Ik heb in het verleden al vele albums gemaakt met privé foto's. Ook komt het voor dat ik foto's van een andere fotograaf verwerk, dit moet echter altijd wel met toestemming van de desbetreffende fotograaf gebeuren.

Portfolio

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-leftarrow-rightplus-circlearrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram