(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Uitvaartreportage Brouwershaven

Intiem en indrukwekkend afscheid

Gwendolyn Pieters
 - 
november 8 2020
 - 

Ik blijf het lastig vinden, een mooi verhaal vertellen in het blog. Zonder te veel in details te gaan want ja ik wil uiteraard de privacy van de nabestaanden waarborgen en bovendien, ik geloof dat foto's meer vertellen dan woorden. Dus slechts een kleine introductie, ik mocht deze intieme maar indrukwekkende uitvaart vastleggen in Brouwershaven. Ina en ik hadden elkaar al eens eerder ontmoet, tijdens een open dag van Eigen Stijl Uitvaartzorg. Dus het voelde direct enorm vertrouwd. Haar moeder lag in een mooie rieten mand waar door de kleindochter allemaal bloemen voor waren gemaakt. Wat het geheel helemaal afmaakte. Voor de rest laat ik graag de foto's voor zich spreken.

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vind ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor.  ♡

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram