(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Uitvaartreportage Terneuzen

Kinderen op een afscheid, altijd bijzonder

Gwendolyn Pieters
 - 
januari 18 2019
 - 

Uitvaarten met kinderen zijn altijd bijzonder, ze zijn onverwacht en doen vooral hun eigen ding. Maar buitenom dat zijn ze zo heerlijk aards, nuchter. De dood is iets wat erbij hoort en zijn vaak heel troostend voor de volwassenen. Het is ook heel mooi als kinderen betrokken worden bij de uitvaart, door bijvoorbeeld het beschilderen van de kist, het leggen van bloemen of een schepje zand op de kist te mogen scheppen.

Lieve familie, dank je wel dat ik deze beelden van jullie mag delen. Dit betekent heel veel voor mij.

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vind ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor ♡

 

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram