(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Moment Design

Lyanne en Jos

Gwendolyn Pieters
 - 
juli 15 2016
 - 

Recent mocht ik het verliefde stelletje Lyanne en Jos op de foto zetten. Ze hadden reageert op mijn oproepje voor modellen. Lyanne vertelde me dat bijna 7 jaar bij elkaar waren en graag eens mooie en unieke foto's van hunzelf wilde laten maken. Ze vertelde me ook dat ze een beetje verlegen zijn maar eenmaal op hun gemak ze los gaan. Hun mailtje sprak me erg aan dus zo maakte we een afspraak. We spraken af om foto's in Veere te gaan maken.

Ikzelf hou helemaal niet van op de foto gaan, ik ben altijd ontzettend zelfbewust en de foto's worden er daardoor niet mooier op. De reden ook dat ik besloten heb dat mijn fotoshoot anders moeten gaan, het moet leuk zijn om op de foto te gaan en met het resultaat lieve, spontane foto's waar de liefde van af spat. Zo is mijn zoektocht begonnen en inmiddels pas ik technieken vanuit Moment Design toe. Hierdoor wordt de fotoshoot een klein feestje ter ere van de liefde en een belevenis op zich.

Volgens mij is dat prima gelukt want wat mij betreft spat de liefde inderdaad van het scherm af. Ik raad je daarom ook aan om vooral het filmpje te kijken en niet direct naar de foto's te scrollen. Zou je ook graag zulke foto's willen? Neem dan contact met me op, ik gun iedereen zo'n unieke belevenis.

Blog 1_Resize

Blog 2_Resize

Blog 3_Resize

Blog 4_Resize

Blog 5_Resize

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram