(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Moment Design

Marianne en Bahati

Gwendolyn Pieters
 - 
augustus 8 2016
 - 

Marianne en Bahati heb ik al enige tijd geleden leren kennen. Ze zijn zwanger van een tweeling en willen de bevalling graag laten vastleggen, daarom hebben we enkele maanden geleden kennis met elkaar gemaakt. Een ontzettend gezellige avond waar ik iets te lang blijf hangen, we kletsen honderduit onder andere over onze reizen die we beide hebben gemaakt naar Afrika. Kort daarna maken we de afspraak dat ik de bevalling mag vastleggen. Wat een geweldige eer!

Inmiddels is Marianne 34 weken en heeft ze een prachtige buik. Omdat ik wil oefenen en materiaal nodig heb voor mijn certificering als Moment Designer vraag ik of ze zin hebben in een shoot. Dat lijkt ze leuk dus ik stuur ze een vragenlijst en zo kan ik mijn voorbereiding starten. Tijdens een Moment Design sessie laat ik me leiden door degene die ik voor mijn lens heb, ik wil een unieke, persoonlijke, ervaring creëren. Een ervaring waar het niet enkel om de foto's draait maar om de liefde en connectie tussen elkaar.

Nou die liefde en connectie heb ik mogen voelen, wat een prachtig stel zijn ze samen. Ze vullen elkaar geweldig aan. Het stel heeft een pittige tijd achter de rug. De tweeling is natuurlijk van harte welkom, maar spannend is het ook. Maar wat steunen ze elkaar geweldig en de lieve woorden ontroeren ook mij. Er vloeien tranen, maar er wordt ook gelachen, geknuffeld en genoten. Wat een prachtige sessie.

Marianne en Bahati, bedankt dat ik mocht genieten van jullie liefde. Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie wondertjes binnenkort te mogen vastleggen. Jullie kinderen boffen met zulke liefhebbende ouders.

Blog 1_Resize

Blog 2_Resize
Blog 3_Resize

Blog 4_Resize

Blog 5_Resize

Blog 6

Blog 7

Blog 8_Resize

Blog 9

Blog 10

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram