(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Bruiloftsreportage Middelburg

Niet standaard is tof

Gwendolyn Pieters
 - 
januari 6 2022
 - 
2021 09 Bruiloft Dirk Corien 018

Die jurk #verliefd

Niet standaard is tof is dan natuurlijk volledig mijn mening. Ik kan absoluut net zo goed genieten van een bruiloft met witte jurk en een redelijke traditionele invulling van de dag. Maar al het net even anders dan anders is, kan ik daar ook enorm van genieten!

Dirk is een collega van mij bij het crematorium, hij kent mij en mijn werkwijze dan ook goed. Voor het stel was het dan ook niet zo lastig kiezen wie de fotograaf mocht zijn op hun dag. Dat was ik! Superleuk!

2021 09 Bruiloft Dirk Corien 041

De meest schattige ringdragers

En kijk dit dan, de neefjes mochten de ringen dragen en waren helemaal in stijl gekleed. Echt heel erg tof!

Na een liefdevolle ceremonie in het stadhuis in Middelburg gingen we naar de Middellandse Zeetuin in Buttinge. Hier was er een borrel en daarna een BBQ met de avondgasten.

En weet je wat helemaal leuk was? Na de borrel mocht ik mij omkleden en mee doen met de avondgasten, dus kon ik lekker met mijn collega's bijkletsen.

Best of two worlds!

Ben jij ook altijd druk en komt er geen eind aan je to do list? Meld je aan voor mijn nieuwe cursus: Alle ballen in de lucht.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram