GP1 6265 Vlissingen Zeeland Bedrijfsfotografie
2023 05 H. Jobse Uitvaartverzorging 030 Vlissingen Zeeland Bedrijfsfotografie 1
BRD bedrijfsfotografie zeeland 23
GP1 4955 Verbeterd NR Vlissingen Zeeland Bedrijfsfotografie
ONDERNEMERSFOTOGRAFIE

Precies zoals jullie zijn

Mensen vastleggen zoals ze zijn, puur en authentiek, is mijn passie. En dit geldt ook voor het vastleggen van ondernemers. Daarom fotografeer ik je het allerliefste tijdens je werk, zodat je helemaal in je element bent en dat straalt dan ook uit de foto. Het is ook een fijne manier van op de foto te gaan, je kan namelijk precies doen wat je altijd doet, gewoon jezelf zijn. 

Daarnaast maak ik uiteraard ook met liefde enkele portretten, om jezelf te presenteren op je website of Social Media. Ook hierin zorg ik weer dat de energie van de foto’s matcht met wie je bent.

Door mijn ervaring in en liefde voor de uitvaartbranche fotografeer ik met grote regelmaat ondernemers uit de branche. Maar ik heb ook zeker veel ervaring buiten de uitvaartbranche. Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken.

BBB Middelburg Veere ondernemer 2
GP1 1692 Verbeterd NR Vlissingen Zeeland Bedrijfsfotografie

Alle foto's ademen jouw energie uit

Ik ben een echte documentaire fotograaf die op intuïtie fotografeert en weet als geen ander vast te leggen wat jij met je bedrijf wilt uitstralen. Ik zorg ervoor dat de passie en de liefde die jij hebt voor je onderneming en werk voelbaar is in de foto’s. Op deze manier trek jij precies de klanten aan die je wilt en bij je passen.

De klanten aantrekken die bij je passen

Evenementen, workshops & cursussen

Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om goede foto’s te hebben om promotie te maken voor de door jou georganiseerde activiteiten. Die uitstralen hoe die momenten waren.

Mijn advies is dan ook altijd om mij die dag of een gedeelte daarvan te laten vastleggen. Dit betaald zich met een volgend evenement direct terug, omdat je fantastische foto’s hebt die laten zien wat jij die dag hebt neergezet. En daar willen de mensen de volgende keer absoluut bij zijn.

2020 01 Keynote Femke Hogema 020 Vlissingen Zeeland Bedrijfsfotografie
2019 09 Goese Golf 055 Vlissingen Zeeland Bedrijfsfotografie
2019 06 Dasja 027 Vlissingen Zeeland Bedrijfsfotografie
G1S 3497 Vlissingen Zeeland Bedrijfsfotografie

Een mooi portret


Ik ben gecertificeerd Moment Design fotograaf. Een mooi woord en ook een prachtige techniek, maar het zal je ongetwijfeld niet veel zeggen. Wat het betekent is dat ik van de fotoreportage een uniek en fijn moment maak, waarbij je de camera vergeet. Heel erg belangrijk bij een solo-shoot, want daarin voel je je snel ongemakkelijk.

Ik stel je vragen en laat je dingen vertellen en herinneren waardoor je een echte twinkeling in je ogen krijgt en daardoor echt op de foto komt te staan zoals je bent. Ik beloof je, het was nog nooit zo makkelijk op de foto te gaan

Veel gestelde vragen

  • Nee absoluut niet, een bedrijfsdocumentaire is dan uitermate geschikt. Je gaat namelijk gewoon je werkzaamheden uitvoeren en ik documentair dit. Je hoeft dus niet te poseren en rekening met mij te houden. Ideaal dus voor camera schuwe mensen. Of ga mee tijdens een Beeldbank Boost, hier ligt niet de hele tijd de aandacht op jou en wordt je geïnspireerd door de andere ondernemers die meegaan. Ik durf te wedden dat je dit een waanzinnige ervaring gaat vinden!

  • Zeker weten, sterker nog, dit gebeurt heel veel. Fijn juist om ook even tijd te maken voor een goede teamfoto of enkele zakelijke portretten als ik er toch ben. Van te voren hebben we uitgebreid contact over wat de wensen zijn en maak ik een offerte op maat.

  • Binnen 48 uur krijgen jullie een prachtige preview. Daarna ga ik alle beelden selecteren en bewerken. Die ontvang je uiterlijk binnen 6 weken maar de ervaring leer dat dit vele malen sneller is. Mocht er beelden sneller nodig zijn, laat dit van te voren weten, dan zorg ik voor ruimte in mijn agenda.

  • Dit heb ik allemaal uitgebreid beschreven in mijn Brochure “Zakelijke Fotografie”. Wil je deze ontvangen, stuur mij dan even een mailtje!

“Gwendolyn is niet alleen een hele lieve vrouw maar ook een getalenteerde fotograaf! Ze bespreekt vooraf duidelijk je wensen, wil meer leren over jou als persoon, wat zijn je hobby’s waar word je blij van. Elk van deze aspecten verwerkt ze in haar foto’s tot het een prachtig geheel vormt. Dank je wel Gwendolyn voor de prachtige foto’s.”

- Dasja Zijlstra -
“Gwendolyn heeft een prachtige fotoreportage gemaakt van mijn bedrijf. Ik heb ze heel goed kunnen gebruiken op mijn website en social media. Foto’s van sieraden met emaille zijn lastig te fotograferen, maar daar draait ze haar hand niet voor om. Ook de zakelijke foto van mij is heel goed gelukt, Zonder giga lang te hoeven poseren, terwijl ik het niet fijn vind om foto’s te laten maken. Klasse...
- Irene Schildkamp -

“WAUW, vanaf het moment dat Gwendolyn binnenkwam voelde het alsof ik haar al jaren kende. Dit is terug te zien in een mooie, comfortabel bedrijfsreportage waar ik enorm trots ben. Gwendolyn laat je jezelf zijn en weet dat op een prettige manier vast te leggen. Bedankt Gwendolyn!”

- Lieke Hurkmans -

“Enige weken geleden nam ik deel aan de Beeldbank Boost van Gwendolyn. Als amateur fotograaf sta ik niet graag voor de camera, maar als bedrijfseigenaar moet je wel eens. Naast dat het een geweldige middag was, kwamen er ook fantastische foto’s uit. Gwendolyn weet je op het gemak te stellen en je los te maken. Dan heb je de meest spontane en mooie foto’s!”

- Hendrine van Walbeek -
“Gwendolyn heeft echt zulke gave foto’s van mij gemaakt tijdens de Beeldbank Boost! Ze doet er alles aan om jou te geven wat je wilt. In die paar uur gaat ze onvermoeibaar door. ‘Hier nog even op de foto, daar nog even’. Ze ging maar door! En ondertussen bewaakt ze ook het overzicht over wat voor beelden ze al van je heeft. Zo mocht ik ‘wel wat losser’, ‘wel...
- Hanke Amels -

“Ondanks de regen en wind heeft Gwendolyn super leuke fotos voor mijn socials gemaakt tijdens de beeld bank boost. Gezellig met andere ondernemers samen zijn we bij verschillende locaties geweest om foto`s te maken. Erg leuk om tussen de shoots door te netwerken.”

- Diana Ista -
“Vrijdag 20 december 2019 heb ik met je mogen optrekken voor een ‘Beeldbank Boost’. Ik heb het als enerverend ervaren om met een aantal ondernemers op stap te gaan en foto’s te schieten in de regio Vlissingen. Het voelde niet vervelend om meerdere ogen op je gericht te hebben. Misschien was het juist wel veilig om dat met een groepje te doen. De deelnemers inspireren elkaar...
- Marielle de Graaf -

“Als fotograaf op de foto gaan is altijd lastig vind ik, maar met de keuze voor Gwendolyn wist ik dat het goed zou komen. Door de beeldbank boost een mooie selectie beelden voor mijn social media en website, maar óók leuke contacten opgedaan met de andere deelnemers. Dank voor de leuke morgen Gwendolyn!”

- Andrea Labeur -

“Wat een leuke ochtend hebben gehad! Super om met een leuke groep ondernemers diverse beelden te maken. Volgende keer ga ik graag weer mee!”

- Danielle Sturm -

“Het was een leuke ochtend met de andere onderneemster en natuurlijk Gwendolyn. Door de verschillende locaties krijg je een heel gevarieerd eindresultaat in een korte tijd. Fijn dat Gwendolyn meedenkt voor de juiste foto bij de boodschap die je wilt delen.”

- Amélie Taal -

“Gwendolyn is heel prettig in haar communicatie, denkt goed mee, en is flexibel. Maar bovenal, maakt ze mooie foto’s!”

- Margreet Kodde -
“Nu 2x met Gwendolyn ‘gewerkt’ 1x tijdens een bevalling waarbij zij foto’s maakte en ik mocht begeleiden, hierin is ze heel prettig aanwezig, je hoort of ziet haar amper maar toch maakt ze prachtige foto’s! En de 2e x een fotoshoot met mijn collega’s gedaan, dit was heel leuk, wij houden niet zo van ‘op de foto gaan’, maar nu was het een heel gezellig...
- Liesbeth Kluijfhout -

Portfolio

Let's connect

Lets connect form

Aangesloten bij