(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Bedrijfsreportage Goes

Wat een prachtig bedrijf!

Gwendolyn Pieters
 - 
juni 1 2018
 - 

Op vrijdag 11 mei was het prachtig weer en ging ik op pad naar Boerderijwinkel Buijsrogge in Goes. In eerste instantie had ik geen idee waar ik heen ging, maar toen ik google maps bekeek wist ik het gelijk. Het is dat winkeltje waar ik elke keer voorbij rij als ik richting het ziekenhuis ga, waar ik elke keer van dacht, daar moet ik eens binnenstappen. Nu mocht ik dan in de winkel maar ook achter de schermen foto's maken. Wat een ontzettend leuke opdracht, lieve mensen en echt een prachtig bedrijf. Ik laat jullie graag meegenieten door middel van deze beelden! Ow, en ben je er nog nooit geweest? Gemiste kans, absoluut eens langs gaan!

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram