Podcast

Rianne had nog een wens

In september heb ik de prachtige bruiloft van Rianne en Guido vastgelegd. Tijdens onze kennismaking gaf Rianne al aan dat ze foto’s met haar paard op de grote dag ook wel leuk lijkt. Maar helaas blijkt dat niet haalbaar in de planning. Dus toen ik met ze de wensen voor hun album ging doornemen kwam dit nog een keer aan bod. Ze wilde toch wel heel graag foto’s in haar jurk bij haar paard. Wat mij betreft prima! Gaan we gewoon een shoot met het paard doen!

Voor een week later plande we een datum en spraken we af bij de stallen. Het was heerlijk chaotisch maar ik heb genoten! Zeker ook van de kinderen waarvan ik tussendoor ook wat plaatjes moet schieten. Guido, ik hoop dat je achteraf de foto’s kan waarderen 😉

 

blog-1_resize

blog-2_resize

blog-3_resize

blog-4_resize

blog-5_resize

blog-6_resize

blog-7_resize

blog-8_resize

blog-9_resize

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding