(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Gwendolyn als spreker of docent

Inspiratie & kennis

Dé spreker op het gebied van afscheidsfotografie, ondernemerschap, mindset & Human Design.

Met ruim 8 jaar ervaring als afscheidsfotograaf en ondernemer heeft Gwendolyn ontzettend veel kennis te delen over haar mooie vak.

Ben je op zoek naar een boeiende spreker die zich niet enkel inspireert op het vaktechnische vlak maar ook ondernemerschap & mindset belicht, dan ben je bij haar aan het juiste adres.

Gwendolyn heeft sinds enkele jaren Human Design toegevoegd aan haar leven & coaching en als je een spreker zoekt op het gebied van Human Design ben je ook bij haar aan het juiste adres.

Neem contact op
Ruim 8 jaar ervaring als afscheidsfotograaf
Inspiratie & kennis
Persoonlijke ontwikkeling & mindset
Helemaal van nu
Praktisch en hands on

Waarom Gwendolyn?

Of je nou op zoek bent naar een inspirerende spreker voor een event of een (gast)docent. Gwendolyn brengt op boeiende wijze diverse interessante onderwerpen bij elkaar.

Uiteraard spreekt ze vol passie over haar specialiteit afscheidsfotografie. Maar als mentor en coach heeft ze ook het één en ander te vertellen over persoonlijke ontwikkeling & mindset.

Ook het onderwerp spiritualiteit ligt haar na aan het hart, met haar opleiding in Human Design en de opleiding tot ceremonieel begeleidster weet ze interessante verbanden te leggen en weet ze een ieder te inspireren.

Voor wie?

  • Je organiseert een uitvaartbeurs en zoekt nog een spreker over afscheidsfotografie
  • Je zoekt een (gast)docent voor vakopleiding fotografie
  • Je hebt een business-event en zoekt een spreker over ondernemerschap & mindset
  • Je hebt een (gast)docent nodig voor een opleiding in de uitvaartbranche
  • Je organiseert een netwerk borrel en zoekt iemand die op een inspirerende manier persoonlijke ontwikkeling, mindset & spiritualiteit samenbrengt
  • Je wilt je netwerk, personeel of klanten kennis laten maken met Human Design
  • Deze lijst is natuurlijk niet-limitatief ;-)
Neem contact op

Over Gwendolyn Pieters

Gwendolyn heeft zichzelf gespecialiseerd in afscheidsfotografie. Ze legt liefdevolle herinneringen vast voor mensen en hun dierbaren op die momenten dat ze weten dat er een afscheid gaat naderen.

Daarnaast legt ze ook de uitvaart vast, op een liefdevolle en respectvolle manier, zodat men op een later moment troost kan halen uit deze beelden. Op de dag van afscheid is er immers zoveel liefde aanwezig die men niet altijd kan voelen en zien op dat moment. Daar kunnen beelden bij helpen.
Opleiding
Gwendolyn heeft zelf, naast haar bestaande opleidingen, de opleiding tot uitvaartverzorger gevolgd om zo nóg beter de branche te begrijpen en de cursisten nog beter te kunnen informeren.

Credentials
Inmiddels heeft Gwendolyn 100+ uitvaarten vastgelegd en tientallen herinneringsreportages mogen maken. Aan ervaring geen gebrek dus.
Human Design
Als Human Design Expert leert Gwendolyn hoe jij "ontworpen" bent en wat jouw unieke manier van door het leven bewegen is. Meer flow, fun and ease gegarandeerd.

Podcast
Om andere te inspireren en de liefde voor dit vak te laten voelen is Gwendolyn haar eigen podcast gestart waarin ze vertelt over haar ervaringen als afscheidsfotograaf en ondernemer. Daarnaast interviewt ze ook andere mensen die in deze mooie branche werkzaam zijn!

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
heartcrossarrow-rightarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram