(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Reportage Stil geboren kindje

Omdat de liefde er is

Wanneer je te horen krijgt dat je baby, kort na de geboorte overleden is of zelfs nog daarvoor, dan stort je wereld in. De tijd staat stil voor jullie en niemand kan jullie pijn wegnemen. Wat ik wel voor jullie kan doen is liefdevolle en professionele foto’s maken.

Hoewel ik mij niet vanuit persoonlijk ervaring over mee kan praten heb ik wel ruime ervaring in het fotograferen van een stil geboorte. Ik krijg terug dat mijn intuïtieve en rustige benadering van de reportage als zeer prettig wordt ervaren. Door deze benadering krijgen de foto’s, die toch al heel erg waardevol zijn, nog meer waarde.


Neem contact opHet proces


Door mijn ervaring met het vastleggen van stil geboren kindjes, maar nog belangrijker het omgaan met mensen die een heftige gebeurtenis meemaken weet ik jullie snel op jullie gemak te stellen.

We nemen alle tijd om foto's te maken, we doen dit stap voor stap. We doen niets waar jullie je niet prettig bij voelen.

Een reportage kan plaats vinden in het ziekenhuis maar ook zeker thuis, net wat jullie fijn vinden. Hulp van een verpleegster of kraamverzorgster is welkom maar zeker niet nodig. Nogmaals, wat jullie zelf fijn vinden.

“Je hebt voor mij meer betekent dan alleen foto’s. Je rust en ervarenheid met stil geboren kindjes was zo fijn. Door jou heb ik mijn kindje durven vasthouden”

Geheel vrijwillig


De meest dierbare herinneringen leg ik met liefde en zonder financiële verplichtingen voor je vast. Wel staat het jullie vrij om een gift te doen maar dit is volledig naar draagkracht, waarde en eigen inzicht. Ik wil benadrukken dat dit geenszins verplicht is.

Gun je zelf een tastbare en liefdevolle herinnering aan jullie kindje, ik help jullie met heel veel liefde.

Een klantervaring

Nog te vullen

Let's connect

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.


Volg mij

crossarrow-leftarrow-rightarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram