(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Reportage Stil geboren kindje

Omdat de liefde er is

Wanneer je te horen krijgt dat je baby, kort na de geboorte overleden is of zelfs nog daarvoor, dan stort je wereld in. De tijd staat stil voor jullie en niemand kan jullie pijn wegnemen. Wat ik wel voor jullie kan doen is liefdevolle en professionele foto’s maken.

Hoewel ik mij niet vanuit persoonlijk ervaring over mee kan praten heb ik wel ruime ervaring in het fotograferen van een stil geboorte. Ik krijg terug dat mijn intuïtieve en rustige benadering van de reportage als zeer prettig wordt ervaren. Door deze benadering krijgen de foto’s, die toch al heel erg waardevol zijn, nog meer waarde.


Neem contact opHet proces


Door mijn ervaring met het vastleggen van stil geboren kindjes, maar nog belangrijker het omgaan met mensen die een heftige gebeurtenis meemaken weet ik jullie snel op jullie gemak te stellen.

We nemen alle tijd om foto's te maken, we doen dit stap voor stap. We doen niets waar jullie je niet prettig bij voelen.

Een reportage kan plaats vinden in het ziekenhuis maar ook zeker thuis, net wat jullie fijn vinden. Hulp van een verpleegster of kraamverzorgster is welkom maar zeker niet nodig. Nogmaals, wat jullie zelf fijn vinden.

“Je hebt voor mij meer betekent dan alleen foto’s. Je rust en ervarenheid met stil geboren kindjes was zo fijn. Door jou heb ik mijn kindje durven vasthouden”

Geheel vrijwillig


De meest dierbare herinneringen leg ik met liefde en zonder financiële verplichtingen voor je vast. Wel staat het jullie vrij om een gift te doen maar dit is volledig naar draagkracht, waarde en eigen inzicht. Ik wil benadrukken dat dit geenszins verplicht is.

Gun je zelf een tastbare en liefdevolle herinnering aan jullie kindje, ik help jullie met heel veel liefde.

Een klantervaring

Gwendolyn zou alleen een foto komen maken voor op de rouwkaart. De foto moest door omstandigheden last minute geschoten worden en zij zette alles op zij om zo snel mogelijk bij ons te kunnen zijn om de foto te maken.

Na de eerste ontmoeting met Gwendolyn is zij eigenlijk niet meer weggegaan tot aan de uitvaart.
Verschillende keren is zij bij ons thuis geweest om toch nog even die foto te maken die wij zo graag wilden.

Ondanks dat we wisten dat Gwendolyn er was tijdens de uitvaart, hebben we haar niet gezien en dat is precies haar kracht! Stil, op de achtergrond en haast onzichtbaar maakt ze de meest bijzondere foto's van juist die momenten die later hele dierbare herinneringen zijn.

Wij zijn Gwendolyn dan ook ontzettend dankbaar voor al het werk wat zij voor ons gedaan heeft en dat met alle liefde, aandacht en creativiteit waardoor wij een prachtig album hebben!

Vera en Cyn

Let's connect

Contactformulier

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-leftarrow-rightarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram