Podcast

Stoere dame, stoere locatie

Een tijdje geleden deed ik een oproep voor mijn portfolio voor solo-shoots. Marloes reageerde daar enthousiast op en ze was 1 van de uitverkorene ;). Marloes is een succesvol onderneemster (Zoet Goed Taarten) en heeft een bewogen tijd achter de rug. Tijdens een Moment Design shoot is het leuk poseren en lachen naar de camera niet belangrijk, we staan juist stil bij je leven, waar je trots op bent, wat je dromen zijn etc. Zo ook bij Marloes haar shoot en het was genieten, zoveel moois kwam er aan bod.

Marloes, dank je wel dat je me wilde helpen met mijn portfolio en zoveel mooie dingen met me deelde!

 

blog-1_resize

blog-2_resize

blog-3_resize

blog-4_resize

blog-5_resize

blog-6_resize

blog-7_resize

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding