Podcast

Supertoffe opdracht

Ik ben er nog steeds niet aan toegekomen om de bedrijfsreportages die ik maak een plekje te geven op mijn site, iets met tijdgebrek enzo. Maar dan maar een blogje! Deze keer kreeg ik de vraag van José van Calla Lelie of ik nieuwe zakelijke portretten voor haar wilde maken. Uiteraard, superleuk om iemand uit de branche waarin ik zelf ook ontzettend graag werk te mogen vastleggen. José is Leefmeester, als leefmeester helpt ze  je de losse eindjes of onverwerkt verdriet een plek te geven. Allerlei praktische zaken laat ze de revue passeren. Ze luistert naar al je wensen en legt deze vast in een draaiboek, het zogenaamde ronde afloopboek. Zo houd je zelf de regie over je laatste levensfase en je uitvaart. Wat doet ze toch prachtig werk!

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding