(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Zakelijke portretfoto's

Supertoffe opdracht

Gwendolyn Pieters
 - 
november 26 2018
 - 

Ik ben er nog steeds niet aan toegekomen om de bedrijfsreportages die ik maak een plekje te geven op mijn site, iets met tijdgebrek enzo. Maar dan maar een blogje! Deze keer kreeg ik de vraag van José van Calla Lelie of ik nieuwe zakelijke portretten voor haar wilde maken. Uiteraard, superleuk om iemand uit de branche waarin ik zelf ook ontzettend graag werk te mogen vastleggen. José is Leefmeester, als leefmeester helpt ze  je de losse eindjes of onverwerkt verdriet een plek te geven. Allerlei praktische zaken laat ze de revue passeren. Ze luistert naar al je wensen en legt deze vast in een draaiboek, het zogenaamde ronde afloopboek. Zo houd je zelf de regie over je laatste levensfase en je uitvaart. Wat doet ze toch prachtig werk!

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram