(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Uitvaartreportage Yerseke

Twee lieve zussen en een prachtig afscheid

Gwendolyn Pieters
 - 
mei 23 2018
 - 

In december vorig jaar mocht ik mijn eerste uitvaart in Yerseke vastleggen. Binnen een week werd ik weer gebeld door de uitvaartleider Dianne Geluk-van Burg van van Burg Begrafenisonderneming. Ze had twee zussen die hun vader hadden verloren en heel graag foto's wilde van de uitvaart, of ik beschikbaar was. Absoluut, wat fijn dat ik zo snel weer voor deze uitvaartleider op pad mag. Ik ontmoet op de dag van het afscheid twee lieve zussen, die samen een prachtig afscheid voor hun vader hebben georganiseerd. Het is zo mooi om te zien hoe ze dit samen doen en hoe passend alle keuzes waren, van een robuuste kist, tot een bloemstuk die ook wat stoers had, van prachtige foto's van hun drieën tot een uitvaarttruck waarin de kist naar de begraafplaats werd vervoerd.

Dankbaar dat ik hierbij aanwezig mocht zijn, de zussen mocht helpen. Dat bleek toen ik deze mooie woorden terug kreeg: “Ik ben heel blij dat je er was om foto’s te maken en dat we daar straks een album van thuis hebben.  De foto’s geven een soort van troost en als ik ze bekijk weet ik elke keer weer dat het gegaan is zoals papa dat graag gewild zou hebben… Zo is het naast een droevige dag, toch ook nog een beetje een mooie dag geweest. En dat laten de foto’s zien.”

Lieve Sharinda en Danyel, bedankt voor jullie vertrouwen en bedankt dat ik deze beelden mag delen!

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vind ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor ♡

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram