(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Deep Dive Traject

Uitvaart in scene

Als afscheidsfotograaf heb ik al vele mooie, liefdevolle en waardevolle momenten voor nabestaanden mogen vastleggen. Omdat ik het belangrijk vindt dat fotografen die zich gaan specialiseren in afscheidsfotografie goed beslagen ten ijs komen, ben ik andere fotografen gaan begeleiden in hun pad met enorm veel passie. Niets is mooiers dan mijn collega’s doorbraak na doorbraak te zien hebben en het bedrijf en het leven te creëren waar ze zo naar verlangen.
Vragen over figurant zijn?

Alles komt samen

In mijn Deep Dive traject komt alles samen, naast enorm veel kennis delen gaan we ook aan de slag met persoonlijke ontwikkeling en mindset. Zodat vanuit eigen kracht en eigen missie een compleet authentiek bedrijf neerzet wordt.

In mijn Deep Dive traject fotograferen we ook een uitvaart in scene. Een win-win-win situatie voor alle deelnemers, alle leveranciers ontvangen prachtige foto’s van hun dienst of product, de coachees fotograferen mooi portfolio materiaal en krijgen live coaching on the job en ik als mentor kan mijn ei kwijt door mijn coachees die dag weer enorm veel te leren.

Wij zoeken figuranten, ben jij erbij?

Zin in een inspirerende dag?

Voor deze uitvaart in scene zijn we op zoek naar een aantal figuranten. Je krijgt een gezellig, inspirerende dag en kan vanuit een ander oogpunt een uitvaart meemaken. Uiteraard verzorgen we deze dag goed met een lekkere lunch. Dus heb jij zin in een leuke dag uit en zin in een nieuwe belevenis, meld je dan, onderaan deze pagina, aan voor deze dag!

Dit is wat er staat te gebeuren; het wordt prachtig.

Zondag 13 juni

  • De reportages worden allemaal gemaakt op Natuurbegraafplaats Landgoed de Hoevens in Alphen. Een prachtig en inspirerende plek

Voor een lunch wordt gezorgd

  • Na het 'afscheid' is er een lunch, deze zal ook worden gefotografeerd. Na de lunch fotograferen we de andere scenes

Unieke ervaring vol inspiratie

  • Het wordt een bijzondere dag, je krijgt de kans om een uitvaart mee te maken op een andere manier op een prachtige plek

Professionele begeleiding

  • Ook al is deze dag fictief, we zijn mens. Daarom is er professionele begeleiding van Bianca. Zij is samen met Gwendolyn aanspreekpunt van deze dag.
Voor vragen, neem contact op

Deze dag wordt mogelijk gemaakt door:

Meld je hier aan als figurant(en) voor de Uitvaart in scene:

 

Op de dag houden we rekening met de huidige corona maatregelen. Dat betekent dat de figuranten per huishouden bij elkaar mogen zitten. 

Iedereen is welkom. 

De foto’s worden beschikbaar gesteld voor publicatie door de organisatie en deelnemende partijen. 
Informatie over het exacte draaiboek, dress-code en huisregels ontvang je nadat je je hebt aangemeld.

Heb je een vraag, dan kan deze ook stellen via het onderstaande formulier.

Aanmelden

Ceremonie mailinglijst

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
heartcrossarrow-leftarrow-rightarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram