(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Persoonlijk blog

Wat een prachtig jaar!

Gwendolyn Pieters
 - 
december 30 2015
 - 

 

Als je me eind 2014 had gevraagd wat ik dacht dat 2015 me zou brengen, dan zou het starten van mijn eigen bedrijf niet direct mijn antwoord zijn. Meer met fotografie bezig zijn en wellicht ooit mijn geld er mee verdienen was zeker een droom, maar dat ik het zomaar zou aandurven dit jaar om me in te schrijven bij de kamer van koophandel, te investeren in diverse zaken, mijn eigen website zou bouwen en mijn eerste betaalde opdrachten zou doen. Nee dat had ik niet gedacht. En toch heb ik dat alles gedaan! En wat is het leuk! Ik geniet zo verschrikkelijk van het fotograferen en het vastleggen van vele mooie, bijzondere maar juist ook hele gewone dingen. Ik kan niet echt zeggen wat de hoogtepunten waren, elke Day in the Life-reportage is een hoogtepunt op zich. Een gezin dat je toelaat in hun leven, mag vastleggen hoe hun dag eruit ziet, met alle emoties die daar bij horen, dat is zo waardevol en zo mooi. Ik mocht ook mijn allereerste bevalling vastleggen en ik kan je zeggen dat dat een ongelofelijke eer is. Zo'n intiem en bijzonder moment, ik denk niet dat er iets puurders is dan een bevallende vrouw. Ik mocht verder op de valreep van het jaar ook nog een drieling van 4 weekjes oud vastleggen. Ik hoop snel meer foto's daarvan te kunnen delen.

Wat ik hoop dat 2016 me brengt? Er zitten een hoop leuke dingen in de pijplijn dus ik hoop met regelmaat mooie dingen te kunnen laten zien. Ik hoop te mogen groeien, nog meer te mogen leren en prachtige mensen, gezinnen en gebeurtenissen te mogen vastleggen. Maar ook juist de gewone dingen, het dagelijkse leven, zo gewoon maar zo bijzonder.

Bedankt lieve, mooie gezinnen. Bedankt voor jullie vertrouwen, ik heb er van genoten, van elke minuut!

 

Blog 1_Resize

Blog 2_Resize

Blog 3_Resize

Blog 4_Resize

Blog 5_Resize

Blog 6_Resize

Blog 7_Resize

Blog 8_Resize

Blog 9_Resize

Blog 10_Resize

Blog 11_Resize

Blog 12_Resize

 

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram