Podcast

Zonder deze familie was het mij niet gelukt

2019 10 23 Uitvaart Rinus de Nooijer 024

Een grote wens van mij

Een video voor op mijn website, waarin mijn (toekomstige) klanten mij aan het werk kunnen zien, ik vertel over mijn werk, hoe ik dat doe, wat de waarde is en nog veel meer. Dat was iets wat ik heel graag wilde.

Maar authenticiteit vindt ik erg belangrijk. Dus een uitvaart in scene zetten en dan beelden maken was niet wat ik wilde. Dus ging ik op zoek naar een familie die mij en 2 videografen wilde toelaten aan tijdens het afscheid van hun dierbare.

Bianca Tange van Eigen Stijl Uitvaartzorg hield een oogje voor mij open en toen kwam eind 2019 de juiste familie voorbij. Ik mocht de uitvaart van hun geliefde fotograferen en mocht ik twee videografen meenemen.

Een mega groot gebaar, want ik weet hoe intiem een afscheid is. En hoewel ik zo integer mogelijk aanwezig ben en ik hier alleen maar complimenten over krijg. Is een fotograaf toelaten inclusief twee videografen wel een next level stap. Enorm dankbaar ben ik dat deze familie mij de kans heeft gegeven. En als dank heb ik voor ze een complete uitvaartreportage gemaakt en deze mag ik van de familie (gedeeltelijk) met jullie delen.

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding