Podcast

4 de Liefde Festival

Twijfel, twijfel, eigenlijk zou mijn vakantie zaterdag 7 juli beginnen. Maar toen mailde Ilse mij. Ze zouden in de week na het weekend van 7 juli klein gaan trouwen. Maar wilde dit op zaterdag de 7e al vieren met hun familie en vrienden. En wat een heerlijke plannen, een festival sfeertje, ongedwongen, pizza’s, ruimte voor de kids om lekker te spelen. Kortom, een bruiloft die helemaal bij mij past. Ik overlegde met mijn man en we zouden gewoon pas na het weekend op vakantie gaan, zodat ik dit feestje kon vastleggen.

En wat was het een feest! Wat een heerlijk, chaotisch gezin, wat een lieve mensen, wat een mooi weer (oké, oké, op de dag zelf vondt ik het soms een beetje te warm, maar liever dat dan regen). De taart (door de bruidegom zelf gemaakt!) was fenomenaal en pizza’s waren heerlijk. Verder was er zoveel moois om vast te leggen. Ik genoot dus echt volop. Lieve Ilse en Peter, dank je wel dat ik onderdeel mocht zijn van deze dag en heel veel geluk met jullie mooie gezin!

Ow en aan deze prachtige dag mochten de volgende leveranciers hun bijdrage leveren:
Boeket : Uit grootmoeders tijd
Pizza: Attorno

Blog 1 Resize 37Blog 2 Resize 37Blog 3 Resize 37Blog 5 Resize 36Blog 6 Resize 37Blog 7 Resize 36Blog 8 Resize 36Blog 9 Resize 35Blog 10 Resize 35Blog 11 Resize 32Blog 12 Resize 31Blog 13 Resize 29Blog 14 Resize 26Blog 15 Resize 24Blog 16 Resize 23

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding