(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Builoft Ellewoutsdijk

4 de Liefde Festival

Gwendolyn Pieters
 - 
augustus 26 2018
 - 

Twijfel, twijfel, eigenlijk zou mijn vakantie zaterdag 7 juli beginnen. Maar toen mailde Ilse mij. Ze zouden in de week na het weekend van 7 juli klein gaan trouwen. Maar wilde dit op zaterdag de 7e al vieren met hun familie en vrienden. En wat een heerlijke plannen, een festival sfeertje, ongedwongen, pizza's, ruimte voor de kids om lekker te spelen. Kortom, een bruiloft die helemaal bij mij past. Ik overlegde met mijn man en we zouden gewoon pas na het weekend op vakantie gaan, zodat ik dit feestje kon vastleggen.

En wat was het een feest! Wat een heerlijk, chaotisch gezin, wat een lieve mensen, wat een mooi weer (oké, oké, op de dag zelf vondt ik het soms een beetje te warm, maar liever dat dan regen). De taart (door de bruidegom zelf gemaakt!) was fenomenaal en pizza's waren heerlijk. Verder was er zoveel moois om vast te leggen. Ik genoot dus echt volop. Lieve Ilse en Peter, dank je wel dat ik onderdeel mocht zijn van deze dag en heel veel geluk met jullie mooie gezin!

Ow en aan deze prachtige dag mochten de volgende leveranciers hun bijdrage leveren:
Boeket : Uit grootmoeders tijd
Pizza: Attorno

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.


Volg mij

crossarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram