(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Familiereportage op het strand Westhove

Wat gaat het hard!

Gwendolyn Pieters
 - 
september 20 2018
 - 

Het is al weer even geleden dat ik dit gezin mocht vastleggen, maar ik loop wat achter met mijn blogjes dus kwam er nu pas aan toe. Marianne en Bahati heb ik maar liefst al voor de derde keer voor de lens. De eerste keer ruim twee jaar geleden toen Marianne zwanger was van de tweeling en daarna mocht ik de geboorte van de tweeling vastleggen. En dan nu, twee jaar later het complete gezin, wat een rijkdom! En wat een heerlijk gezin, ik genoot van elk moment in het bos en het strand. De kinderen heerlijk spelen en ik die hun samenzijn vastlegde, precies zoals het was. Marianne en Bahati, dank je wel dat ik jullie gezin zo mag volgen en mag zien groeien. Ik ben trots op jullie!

 

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram