(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Familiereportage op het strand Westhove

Wat gaat het hard!

Gwendolyn Pieters
 - 
september 20, 2018
 - 

Het is al weer even geleden dat ik dit gezin mocht vastleggen, maar ik loop wat achter met mijn blogjes dus kwam er nu pas aan toe. Marianne en Bahati heb ik maar liefst al voor de derde keer voor de lens. De eerste keer ruim twee jaar geleden toen Marianne zwanger was van de tweeling en daarna mocht ik de geboorte van de tweeling vastleggen. En dan nu, twee jaar later het complete gezin, wat een rijkdom! En wat een heerlijk gezin, ik genoot van elk moment in het bos en het strand. De kinderen heerlijk spelen en ik die hun samenzijn vastlegde, precies zoals het was. Marianne en Bahati, dank je wel dat ik jullie gezin zo mag volgen en mag zien groeien. Ik ben trots op jullie!

 

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

Volg mij

crossarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram