Coaching

Boost-sessions 1-op-1 coaching

Alle aandacht voor jouw vragen Heb jij hele specifieke vragen?

Behoefte aan af en toe coaching? Kom je beter tot je recht met 1 op 1 aandacht? Dan zijn mijn 1-op-1 Boost-sessions echt wat voor jouw. Deze sessies zijn volledig maatwerk, offline, online, af en toe een uurtje of juist met regelmaat een dagdeel. Zelf samen een reportage maken en daar feedback op krijgen behoort tot de mogelijkheden. We starten met een vrijblijvend Skype gesprek om je behoeftes in kaart te brengen en dan ontvang je van mij een op maat gemaakt plan.

2023 08 Afscheid Ties 401 uitvaartfotografie afscheid zeeland brabant belgie
“De online cursus afscheidsfotografie heb ik ervaren als een goede basis, van waaruit m’n eigen gedachten/wensen ten aanzien van afscheidsfotografie vormgegeven konden worden. Gwendolyn is benaderbaar, toegankelijk en vriendelijk. Geen vraag is haar te gek. Haar lesstof is duidelijk. In alle voorbeelden die voorbij komen is te merken dat ze ontzettend veel ervaring heeft en empathisch...
- Alma de Geus -

Resultaat: moeiteloos ondernemen

Alle aandacht voor jou

Ruim 10 jaar ervaring als afscheidsfotograaf

Kennis, mindset & persoonlijke ontwikkeling

Helemaal afgestemd op jouw behoeften

2023 12 Gwendolyn Andrea Labeur 005
De juiste klik

Ben ik als coach geschikt voor jou?

Herken jij jezelf in het volgende?

  • Je wilt gaan starten als afscheidsfotograaf en je hebt geen idee hoe te beginnen? OF
  • Je bent nieuwsgierig naar afscheidsfotografie, maar je weet niet goed of het bij je past én of je het wel aankunt? OF
  • Je hebt al wel wat ervaring met afscheidsfotografie, maar je hebt het gevoel dat je nog onvoldoende bagage en ervaring hebt?
  • Je wilt dolgraag meer ondernemen vanuit gevoel
  • Je wilt een bedrijf opbouwen vanuit je eigen kracht en missie, niet op de “manier dat je collega’s het doen”
  • Je hebt behoefte aan een flinke schop onder je kon
  • Je hebt zin in heel veel inspiratie en energie!

Ja? Dan zijn wij zeker een match!

Profielfoto Gwendolyn Pieters Zeeland

Over Gwendolyn Pieters

Gwendolyn heeft zichzelf gespecialiseerd in afscheidsfotografie. Ze legt liefdevolle herinneringen vast voor mensen en hun dierbaren op die momenten dat ze weten dat er een afscheid gaat naderen.

Daarnaast legt ze ook de uitvaart vast, op een liefdevolle en respectvolle manier, zodat men op een later moment troost kan halen uit deze beelden. Op de dag van afscheid is er immers zoveel liefde aanwezig die men niet altijd kan voelen en zien op dat moment. Daar kunnen beelden bij helpen.
Opleiding
Gwendolyn heeft zelf, naast haar bestaande opleidingen, de opleiding tot uitvaartverzorger gevolgd om zo nóg beter de branche te begrijpen en de cursisten nog beter te kunnen informeren.

Credentials
Inmiddels heeft Gwendolyn 100+ uitvaarten vastgelegd en tientallen herinneringsreportages mogen maken. Aan ervaring geen gebrek dus.
Human Design
Als Human Design Expert leert Gwendolyn hoe jij “ontworpen” bent en wat jouw unieke manier van door het leven bewegen is. Meer flow, fun and ease gegarandeerd.

Podcast
Om andere te inspireren en de liefde voor dit vak te laten voelen is Gwendolyn haar eigen podcast gestart waarin ze vertelt over haar ervaringen als afscheidsfotograaf en ondernemer. Daarnaast interviewt ze ook andere mensen die in deze mooie branche werkzaam zijn!

Let's connect

Lets connect form