2021 07 Kristie Voet 030
Fotogaaf afscheid Middelburg 1
2021 02 Familie Saskia 011
2020 07 Thalita en haar moeder 029
G2S 2712
HERR Afscheidsfotografie herinneringen Bos strand 17
2020 10 Jacqueline en gezin 045
HERR Afscheidsfotografie herinneringen Bos strand 6
Familiereportage

Echte connectie, precies zoals jullie zijn

Zeg eens eerlijk: hoe vaak sta je zelf met je gezin of familie op de foto? En hoeveel foto’s zijn er van jullie allemaal samen? Hoe gek het ook klinkt, in deze tijd van digitale fotografie is juist de familiefoto vaak zeldzaam. En dat is zonde, want hoe mooi is het om dit soort foto’s van je gezin te hebben om later op terug te kijken?

Als afscheidsfotograaf mag ik heel vaak prachtige reportages maken voor mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben, een tijdloze aandenken voor degene die achterblijven. Mijn advies? Maak af en toe tijd vrij om jullie liefde en connectie vast te leggen. We weten immers niet hoe lang we nog met onze geliefde samen mogen zijn.

Ongemakkelijk, dat is wat ik vaak te horen krijg waarom men deze waardevolle foto’s niet laat maken. Maar kijk eens goed naar mijn foto’s, ziet dat er ongemakkelijk uit? Volgens mij niet en dat komt omdat ik gecertificeerd Moment Design Fotograaf ben, daardoor maak ik niet alleen mooie foto’s maar wordt de reportage zelf ook een hele mooie ervaring.

2023 10 Miranda familie 43 familiefotografie zeeland gezinsreportage
2023 07 Pushpika familie 124 familiefotografie zeeland gezinsreportage

Jullie verbondenheid, vastgelegd

Als je kiest voor een portretsessie dan gaan we samen naar een mooie plaats of betekenisvolle plek. Als dit kan, blijven we gewoon thuis. Het gaat immers om jullie connectie. Ik werk via de Moment Design methode, een techniek waarbij je niet hoeft te poseren en geen enkel moment hoeft na te denken over de juiste houding of glimlach.

"Meer dan een mooie foto, vanuit het hart vastgelegd en voor altijd gekoesterd."

Spontane familiefoto’s

Door de unieke manier waarop ik mijn reportages aanpak voelt iedereen zich vrij en ontspannen. Ik geef opdrachten en stel vragen.  We denken terug aan jeugdherinneringen, aan gekke voorvallen die jullie beleefd hebben. Als er kinderen zijn, doen we samen spelletjes. Het zorgt ervoor dat je niet meer nadenkt over hoe je eruit ziet, maar lekker geniet van elkaar. Met mijn camera leg ik zo de mooiste momenten vast. Die kleine 1-op-1 momentjes, of een grapje waar iedereen om moet lachen.

Al die mooie momenten vol liefde leg ik voor jullie vast op beeld. Het gaat om meer dan alleen de foto’s: het zijn de herinneringen aan een uniek moment samen, die je zo kunt herbeleven. Spontaan & echt: jullie familie zoals je je dat wilt herinneren.

2023 10 Marleen Hans 16 familiefotografie zeeland gezinsreportage
2021 09 Sandra familie 076 familiefotografie zeeland gezinsreportage

Moment Design

2021 07 Kristie Voet 004 familiefotografie zeeland gezinsreportage

Vindt je op de foto gaan ongemakkelijk? Je bent niet de enige, vrijwel iedereen die ik ken heeft hier last van, inclusief mijzelf en mijn gezin. Dat moest anders en ik ben alle opleidingen gaan volgen om Moment Design fotograaf te worden.

Maar wat is dat nou eigenlijk? Door deze techniek ben ik staat om spontane foto’s te creëren met echte emoties. Een Moment Design fotosessie is geen gewone fotosessie. Het is even stilstaan bij alles wat je hebt, je leven, je liefde, alles waar je van houdt. Er worden herinneringen opgehaald en gedeeld. Er worden nieuwe herinneringen gemaakt. Het is een unieke beleving. Een manier om dierbare herinneringen en emoties naar boven te halen en te bewaren voor altijd. Elke keer als je de foto’s ziet, ervaar je weer diezelfde intense gevoelens. Dat maakt een foto van dat moment pas echt waardevol.

Standaard inbegrepen

 • Mijn enthousiasme, creativiteit en tijd
 • 1,5 uur fotografie
 • Professionele selectie en nabewerking foto’s
 • Een persoonlijke galerij om de foto’s te delen met dierbaren
 • Een bestelsessie waarin ik jullie adviseer over een de prachtige fotoproducten
 • Inclusief 5 personen, elke persoon extra kost €15,-. Uiteraard fotografeer ik dan langer zodat ik iedere gewenste samenstelling op de foto kan zetten
 • Voor reportages in het weekend vraag ik een toeslag van €50,-
 • Reiskosten zijn exclusief, kosten 35 ct/km

Pakket Luxe | €475

 • Een uniek, professioneel album van 20 x 20 cm inclusief 10 spreads of een besteltegoed van €225,-
 • Minimaal 50 digitale foto’s geleverd op hoge resolutie

Pakket budget | €375

 • Een mini-album van 15 x 15cm met 4 spreads of een besteltegoed van 75,-
 • 15 digitale foto’s geleverd op hoge resolutie

Schaduwfoto

Schaduwfoto Sandra Benard 4.0 met logo

Op jullie familiefoto ontbreekt er altijd iemand. Een pijnlijke leegte vult altijd jullie gezinsfoto. Jullie hebben een kindje verloren en wellicht is er nooit een gezinsportret gemaakt.

Om deze leegte te vullen ben ik dankbaar voor mijn samenwerking met Dasja van Schaduwfoto. Dasja is het brein en kunstenaar achter schaduwfoto. De familiefoto die ik voor jullie maak, kan zij aanvullen met een schaduw of silhouet op maat.

Niet zomaar een Schaduw maar 100% handwerk, met enorm veel liefde aangepast aan jullie wensen. Misschien wel de krullen van papa of jouw lange benen? Geen detail wordt overgeslagen. Ook de kleding wordt helemaal aangepast op het karakter van jullie kindje.

Veel gestelde vragen

 • Vertrouw mij maar, dit gaat vanzelf! Ik weet binnen no-time in jullie gezin op te gaan, zodat je amper merkt dat ik er ben of dat het voelt alsof er een vriendin op visite is. Je zult merken dat je heel snel niet eens meer door hebt dat er een camera op je gericht staat en je gewoon de dingen doet die je normaal ook doet. Dit geldt ook voor kinderen, ze sloven zich vaak eventjes uit, maar dit houden ze zelden heel lang vol.

 • Enkel en alleen dingen die bij jullie passen en jullie als gezin en familie typeren. Het moet immers een reportage worden waarin jullie jezelf herkennen, dat het aha-momenten oproept of een gevoel van “dat is echt typisch ons”. Een DITL-reportage kan echt uit allerlei activiteiten bestaan, van gewoon thuis rommelen, taartjes bakken, eten, bedritueel tot tijdens de vakantie op de camping, een wandeling, naar een pretpark of een dierentuin. Van te voren stemmen we af wat voor soort beelden voor jullie waardevol zijn.

 • Binnen 48 uur krijgen jullie een prachtige preview. Daarna ga ik alle beelden selecteren en bewerken. Die ontvang je uiterlijk binnen 6 weken maar de ervaring leer dat dit vele malen sneller is.

 • Absoluut niet! Alles wat je terugziet op mijn website is geplaatst met nadrukkelijke toestemming van mijn klanten. Dit omdat ze mega trots zijn op de foto’s, heel erg dankbaar zijn en andere mensen ook zulke prachtige foto’s gunnen. Want ja, het laten zien van mijn werk is natuurlijk de allerbeste reclame. Maar nogmaals, in eerste instantie zijn de foto’s voor jullie en bepalen jullie zelf wat er met de foto’s gebeurt.

Gwendolyn is een bijzondere fotograaf. Wanneer je terug kijkt naar de foto’s, zie je niet alleen mooie en natuurlijke afbeeldingen van personen, maar ga je ook terug naar herinneringen tijdens de rapportage die verdrietig, grappig, en dierbaar zijn. Dankje wel Gwendolyn, voor zowel de foto’s als de mooie momenten!”

- Pushpika Vishanathan -

“De fotoreportage was erg leuk en ontspannen. Het was voor ons een familieochtend met een gouden rand. De combi bos en strand was erg goed.”

- Cor Alewijnse -

“Spontane, luchtige en professionele samenwerking. Mooie momenten en spontaniteit vast gelegd zoals we zijn als familie. Mooi album en muurproduct. Dank daarvoor.”

- Els Burger -

“We hadden van te voren geen idee wat te verwachten. We waren uitgeloot bij Moment Design. Gwendolyn paste zich aan aan, aan onze wens om in Vlissingen de reportage te maken. Ze stelde ons snel op ons gemak. Door de vragen en opdrachtjes krijg je spontane beelden. We hebben er een heel mooi foto album aan over gehouden, en de herinnering aan de leuke dag.”

- Jolanda Hesp -

“Een professionele fotograaf en ook nog een gezellig persoon. Snapt het vak van fotograaf super goed. Vooral de spontane foto’s zijn echt super gelukt. En met een springende dochter van 2 is het zelfs gelukt om prachtige foto’s te maken.”

- Diana Hollebek -

“Afgelopen zomer een familie shoot bij Gwendolyn gehad. De manier waarop zij foto’s maakt is erg prettig. Ontspannen en ongedwongen. Zo hebben we hele mooie bijzondere fotos. Super bedankt voor deze waardevolle herinnering. Ze hangen prachtig aan de muur.”

- Tina Coppoolse -

“Mijn ‘hubby’ en ik hebben een geweldig moment gehad met Gwendolyn. Het was intiem, bijzonder, een avontuur voor ons, en jij Gwendolyn bent een mensen-mensen vrouw. Je kreeg ons ‘los’ om ons zelf te zijn. DANK JE WEL dat wij dit met jou mochten doen. “

- Anne Harderman -
“Op het moment dat we te horen kregen dat mijn zus niet lang meer te leven heeft wilde we heel graag een mooie herinnering van ons als familie. Gewoon zoals we “zijn”. Geen gemaakte of geposeerde foto’s maar een oprecht warme herinnering waar we met elkaar mooi en dankbaar naar terug kunnen kijken. Vooral ook voor de kinderen van mijn zus een moment om hun moeder te herinneren...
- Marijke van Steenbergen -

“Gwendolyn heeft een hele bijzondere afscheidsreportage voor ons gemaakt. We zijn haar heel erg dankbaar.”

- Marloes Herselman-Oudesluijs -

“Gwendolyn heeft ons als gezin mooi vastgelegd voor de betekenisweek. Een ongedwongen sfeer en dat zie je ook terug in de foto’s. We hebben een mooi aandenken als gezin.”

- Jacqueline de Graaf-Geerts -

“Gwendolyn heeft de reportage voor stichting earlybirds gedaan voor ons, wat was het een fijne en ontspannen shoot! Bedankt!!”

- Marissa van Esbroek -

“De shoot verliep heel ontspannen en gezellig!! Ik voelde me erg op m’n gemak!! Dus een shoot is zeker aan te raden bij Gwendolyn!”

- Joyce de Feijter-Himpens -

“Heel fijn, geruststellend en geweldige shoot gehad!”

- Patricia Maduro -
“Wij hebben 2 reportages van Gwendolyn gehad. De moment design shoot was echt een feestje, even tijd voor elkaar naast de drukte van alle dag. En dan nog een blijvende herinnering ook. De bevallingsshoot was een bijzondere ervaring; we hebben bijna niet gemerkt dat Gwendolyn aanwezig was maar wat fijn om zulke mooie foto’s te hebben van zo’n gebeurtenis met een bij behorend verhaal....
- Marianne Elstgeest Mondeel -
“Poseren en op de foto moeten heb ik een hekel aan. Toch wilde ik graag een mooie foto van mijn tweelingzus en mezelf hebben. Met de Moment Design techniek verliep de shoot heel ontspannen en Gwendolyn stelde ons meteen op ons gemak. We hebben een uur lang lol gehad en daar kwamen dan ook nog een paar hele gave foto’s uit! Eén van de foto’s wilde mijn zus en ik cadeau geven aan onze...
- Loes de Heus -

“Toen ons zoontje geboren was heb ik contact gezocht met Gwendolyn voor een shoot. Aangezien mijn man en ik allebei een ander idee voor de shoot hadden dit voorgelegd aan Gwendolyn. Zij heeft met ons meegedacht en uiteindelijk een hele mooie kraamreportage geschoten. De foto’s zijn erg mooi en ook het album is helemaal naar ons zin. Gwendolyn, bedankt!”

- Lisette de Haas -

“Wij hebben een hele ontspannen tijd gehad tijdens onze kraamreportage. We zijn onwijs blij met het resultaat… Wat fijn om dit terug te kunnen zien! Ook was het fijn dat we niet lang hoefde te wachten op onze foto’s, en de wachttijd wordt ook nog eens verzacht met mooie previews! Gewoon doen!”

 

- Liesbeth Haarbosch -

“Ik kan alleen maar zeggen dat door geduld en rust het resultaat zo mooi is geworden… helemaal super gewoon.”

- Kirsten Koster -

“Gwendolyn is heel prettig in haar communicatie, denkt goed mee, en is flexibel. Maar bovenal, maakt ze mooie foto’s!”

- Margreet Kodde -

“Onze (verlate) kraamrapportage kon echt niet beter. Gwendolyn is super relaxed, de sfeer was goed en ongedwongen en de foto’s zijn daardoor authentiek. Het fotoboek is bovendien prachtig geworden. Kan niet anders zeggen dan dat Gwendolyn er echt talent voor heeft.”

- Merel van Rens -

Portfolio

Aangesloten bij