(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl

Ongeveer anderhalf uur zitten we samen om je design door te nemen

Nee! Dan begint juist het leuke gedeelte. Gaan experimenteren met je nieuwe kennis en de opgedane inzichten. Uitproberen, veranderen, leren en dan zul je merken dat alles steeds makkelijker zal gaan.

Beide is helemaal oké. Ik vind dat online zeker niet onder doet aan live elkaar zien. Sterker nog, online kan ik je een opname aanbieden om vervolgens alles zo vaak terug te kijken als je wilt. Ik luister van tijd tot tijd ook naar mijn eigen reading terug. Heel fijn want elke keer steek ik weer iets nieuws op!

Nee! Human Design is voor iedereen. De tips die ik je geef kan je toepassen op elk onderdeel in je leven, je werk, je bedrijf, je relaties, sociale aspecten. Noem het maar op.

Dat durf ik niet te zeggen. Dit is een lanceringsaanbod en zodra ik voel dat hij omhoog mag, dan zal ik dat doen.

Deze keuze kun je alleen maken volgens je eigen autoriteit. Weet je toevallig of je sacraal bent? Dan is een directe ja, ook een ja voor jou! Heb jij een emotionele autoriteit? Dan mag je, ook na het voelen van een directe ja, er een nachtje over slapen. Nog steeds ja? Boek dan zeker!

Over Gwendolyn Pieters

Gwendolyn heeft zichzelf gespecialiseerd in afscheidsfotografie. Ze legt liefdevolle herinneringen vast voor mensen en hun dierbaren op die momenten dat ze weten dat er een afscheid gaat naderen.

Daarnaast legt ze ook de uitvaart vast, op een liefdevolle en respectvolle manier, zodat men op een later moment troost kan halen uit deze beelden. Op de dag van afscheid is er immers zoveel liefde aanwezig die men niet altijd kan voelen en zien op dat moment. Daar kunnen beelden bij helpen.
Opleiding
Gwendolyn heeft zelf, naast haar bestaande opleidingen, de opleiding tot uitvaartverzorger gevolgd om zo nóg beter de branche te begrijpen en de cursisten nog beter te kunnen informeren.

Credentials
Inmiddels heeft Gwendolyn 100+ uitvaarten vastgelegd en tientallen herinneringsreportages mogen maken. Aan ervaring geen gebrek dus.
Human Design
Als Human Design Expert leert Gwendolyn hoe jij "ontworpen" bent en wat jouw unieke manier van door het leven bewegen is. Meer flow, fun and ease gegarandeerd.

Podcast
Om andere te inspireren en de liefde voor dit vak te laten voelen is Gwendolyn haar eigen podcast gestart waarin ze vertelt over haar ervaringen als afscheidsfotograaf en ondernemer. Daarnaast interviewt ze ook andere mensen die in deze mooie branche werkzaam zijn!

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossplus-circlearrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram