Podcast

Achteraf is het goed zo

Afgelopen oktober mocht ik bij de bevalling van Marleen en Roel zijn. Ze verwachte samen hun eerste kindje. De bevalling vlotte ineens super vlug wat het even spannend maakte of ik op tijd was, maar dat was vals alarm. Het bleek uiteindelijk toch niet zo makkelijk, Marleen werkte enorm hard om de kleine via de natuurlijke weg geboren te laten worden. Maar helaas, het werd uiteindelijk een keizersnede. Gelukkig mocht ik mee om daar beelden te maken, dankzij mijn contract met het ziekenhuis. Wat een opluchting en blijdschap toen Nikkie veilig en wel in de armen van papa en mama lag. Het was goed zo. Uiteraard bleef ik nog even om de ontmoeting met Nikkie haar grote zussen vast te leggen. Wat een liefde <3

Het uitgebreide geboorteverhaal blijft privé maar de beelden zeggen denk ik alles! Geniet er van!

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding