(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Geboortereportage Bergen op Zoom

Achteraf is het goed zo

Gwendolyn Pieters
 - 
januari 29 2020
 - 

Afgelopen oktober mocht ik bij de bevalling van Marleen en Roel zijn. Ze verwachte samen hun eerste kindje. De bevalling vlotte ineens super vlug wat het even spannend maakte of ik op tijd was, maar dat was vals alarm. Het bleek uiteindelijk toch niet zo makkelijk, Marleen werkte enorm hard om de kleine via de natuurlijke weg geboren te laten worden. Maar helaas, het werd uiteindelijk een keizersnede. Gelukkig mocht ik mee om daar beelden te maken, dankzij mijn contract met het ziekenhuis. Wat een opluchting en blijdschap toen Nikkie veilig en wel in de armen van papa en mama lag. Het was goed zo. Uiteraard bleef ik nog even om de ontmoeting met Nikkie haar grote zussen vast te leggen. Wat een liefde <3

Het uitgebreide geboorteverhaal blijft privé maar de beelden zeggen denk ik alles! Geniet er van!

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram