(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Familiereportage Vlissingen

Prachtig gezin vastgelegd op het strand

Gwendolyn Pieters
 - 
januari 29 2020
 - 

Marjolijn en ik kennen elkaar al een tijdje, we waren beide vrijwilliger bij een borstvoedingsorganisatie. Ik heb dus ook van redelijk dichtbij meegemaakt dat Marjolijn bijna 4 jaar geleden ziek werd, ze heeft last van een ernstige depressie en vecht hier al die tijd keihard tegen. Ik zie haar onvoorwaardelijke liefde voor haar kinderen en bewonder haar vechtlust. 

Ze werd getagd in het bericht van de betekenisweek en reageerde hier aarzelend op. Ik heb haar aangemoedigd om zichzelf aan te melden met haar gezin. Ik gun haar zo erg mooie foto’s waarop ik haar kan laten zien wat zij zelf niet kan zien, de liefde en connectie tussen haar en degene die haar het meest dierbaar zijn.

En ze kwamen dus helemaal naar Zeeland, een hele rit, wat voelde ik mij vereerd dat ze mij als fotograaf had gekozen. Het was een frisse maar mooie dag aan het strand. Heerlijk eigengereide kinderen die vooral lekker hun gang wilde gaan op het strand. Maar ik ga een uitdaging niet uit de weg en heb een hoop mooie, lieve en leuke beelden voor dit prachtige gezin kunnen maken.

2764

Lieve Marjolijn, bedankt voor het vertrouwen en ik hoop dat je door de beelden kan zien, wat ik, en vele lieve mensen om jullie heen ook zien. Mooie mensen die door het vuur gaan voor hun prachtige kinderen <3

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram