Podcast

Aflevering 0. Leven met hoop – intro en mijn getuigenis

In leven met hoop ga ik in gesprek met mensen die te maken hebben gehad met verlies. We praten over hoe dit voor ze was en welke rol God hierin heeft gespeeld. Hoe ze in hun donkerste dagen kracht hebben gehaald uit hun geloof. Of hun geloof veranderd is en of het misschien wel gewankeld heeft. Of je nu gelooft in God of niet, we hopen je met deze gesprekken te bemoedigen en te inspireren. En misschien ook wel een beetje hoop te geven, als dat is wat je nodig hebt.

In deze eerste aflevering vertel ik hoe mijn reis de afgelopen tijd is geweest en hoe ik tot deze nieuwe podcast reeks ben gekomen.

Heb je zelf een verlieservaring gehad en wil je hierover vertellen in mijn podcast. Neem dan zeker contact met mij op.

Dit is mijn favoriete bijbeltekst en ik deel deze graag met je, je kunt de afbeelding downloaden en als achtergrond opslaan.

Toen ik U aanriep hebt U mij antwoord gegeven. U gaf mij nieuwe moed en kracht om verder te gaan Psalm 138 3

 

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding