Podcast

Aflevering 1. Leven met hoop Benjamin – Ruben

In leven met hoop ga ik in gesprek met mensen die te maken hebben gehad met verlies. We praten over hoe dit voor ze was en welke rol God hierin heeft gespeeld. Hoe ze in hun donkerste dagen kracht hebben gehaald uit hun geloof. Of hun geloof veranderd is en of het misschien wel gewankeld heeft. Of je nu gelooft in God of niet, we hopen je met deze gesprekken te bemoedigen en te inspireren. En misschien ook wel een beetje hoop te geven, als dat is wat je nodig hebt.

In deze tweede aflevering ga ik in gesprek met de vader van Ruben, Benjamin. De uitvaart van Ruben heeft mijn leven veranderd en is het begin van mijn reis. Het kon dan ook niet anders dan ik met Benjamin in gesprek zou gaan over het afscheid van Ruben. Het geloof van deze ouders heeft diepe indruk op mij gemaakt en ik maak jullie hier graag deelgenoot van.

Spotify playlist: open.spotify.com/playlist/1vO3zyN…b518be59e2c14d02

Heb je zelf een verlieservaring gehad en wil je hierover vertellen in mijn podcast. Neem dan zeker contact met mij op.

De bijbeltekst die Benjamin met ons deelde in de podcast, is ook als wallpaper te downloaden:

Leven met hoop 1 staand

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding