(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Persoonlijke podcast

Aflevering 11. Afscheid in corona-tijd

Gwendolyn Pieters
 - 
mei 18 2020
 - 

In deze aflevering vertel ik jullie hoe ik in deze tijd van corona het vastleggen en het nemen van afscheid ervaar. Alles is anders dan normaal en vraagt veel van nabestaanden, uitvaartleiders en van mij. En in deze aflevering maak ik jullie deelgenoot van mijn gedachten.

In mijn podcast wil ik jullie graag meenemen in mijn wereld. En dat is de wereld van afscheid, rouw, verlies, uitvaarten maar ook anders zaken. Zoals bijvoorbeeld het ondernemerschap of verhalen die ik in de praktijk meemaak als afscheidsfotograaf.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.


Volg mij

crossarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram