(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Podcast met Harm Rietveld

Aflevering 12. Een prachtig en uniek product

Gwendolyn Pieters
 - 
juni 4 2020
 - 

In deze aflevering ga ik in gesprek met Harm Rietveld. Hij heeft een prachtig en uniek product ontworpen, namelijk een hand-urn oftewel een mini-urn. Ik praat met hem over zijn passie, het ontstaan van dit product en nog veel meer!

Meer informatie: https://www.memoriestokeep.nl

In mijn podcast wil ik jullie graag meenemen in mijn wereld. En dat is de wereld van afscheid, rouw, verlies, uitvaarten maar ook anders zaken. Zoals bijvoorbeeld het ondernemerschap of verhalen die ik in de praktijk meemaak als afscheidsfotograaf.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram