(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
In gesprek met Evelien

Aflevering 18. Evelien Uitvaartverzorging

Robin van Tilborg
 - 
maart 1 2022
 - 

In deze aflevering praat ik met Evelien van evelienuitvaartverzorging.nl. Niks is te gek voor haar. Ze is energiek en gedreven. In het voorjaar van 2022 opent ze een afscheidshuis: 'de Suite' (evelienuitvaartverzorging.nl/afscheidsh…-de-suite/)

Facebook: Evelien Uitvaartverzorging 
Instagram: Evelien Uitvaartverzorging
LinkedIn: Evelien Ligthart 
Spotify:  Evelien Uitvaartverzorging

In mijn podcast wil ik jullie graag meenemen in mijn wereld. En dat is de wereld van afscheid, rouw, verlies, uitvaarten maar ook anders zaken. Zoals bijvoorbeeld het ondernemerschap of verhalen die ik in de praktijk meemaak als afscheidsfotograaf.

Ben jij ook altijd druk en komt er geen eind aan je to do list? Meld je aan voor mijn nieuwe cursus: Alle ballen in de lucht.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram