Podcast

Een weekendje Zeeland

Dit is Jolande, samen met haar dochter Lisa, schoonzoon Theo en hond Pim. Toen Jolande het bericht tegenkwam van de Betekenisweek realiseerde ze zich dat ze precies in die weken een weekend naar Zeeland zou gaan samen met haar dochter en schoonzoon. Ze zouden slapen bij het strand in Vlissingen, een hele speciale plek voor hun en ook nog eens in een bijzondere tijd.

Jolande is net gestart met chemotherapie en zal heel snel haar haar verliezen. Hoe mooi zou het zijn om hun liefde vast te leggen voordat het zover is. Jolande heeft in 2017 borstkanker gehad. In 2019 zijn er uitzaaiingen geconstateerd in de lymfe en botten. Ze zal helaas niet meer beter worden. Jolande en Lisa zijn altijd met zijn tweeën geweest en Lisa is nu mantelzorger voor haar moeder.

Jolande wilt haar bedanken voor alle goede hulp en steun die ze van haar dochter maar ook zeker haar schoonzoon krijgt. Lisa studeert verpleegkunde, en probeert hiernaast zo veel mogelijk met haar afspraken mee te gaan en helpt haar moeder in huis.We hadden een hele fijne ochtend en ik mocht drie prachtige mensen en een hele lieve hond wat beter leren kennen. Wat een steun, wat een onvoorwaardelijke liefde. Mooi ook om te zien dat Jolande haar schoonzoon enorm vertrouwd en blij is dat hij er is en ze Lisa straks niet helemaal alleen achter moet laten.

Dank je wel lieverd, sterkte met alles wat komen gaat. Ik zal jullie niet snel vergeten.

Ben jij ook altijd druk en komt er geen eind aan je to do list? Meld je aan voor mijn nieuwe cursus: Alle ballen in de lucht.

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding