Podcast

Aflevering 19. Monumentalista

Ine van Monumentalista heeft een prachtig bedrijf. Ze maakt grafmonumenten op maat, zodat het past bij de overledenen. Hiernaast heeft ze een mooie prijs geworden voor een ander product. In het gesprek vertelt ze onder andere over de processen en haar mooie producten.

Website: monumentalista.com/
Facebook: Monumentalista
Instagram: Monumentalista
LinkedIn: Ine Mulder

In mijn podcast wil ik jullie graag meenemen in mijn wereld. En dat is de wereld van afscheid, rouw, verlies, uitvaarten maar ook anders zaken. Zoals bijvoorbeeld het ondernemerschap of verhalen die ik in de praktijk meemaak als afscheidsfotograaf.

Ben jij ook altijd druk en komt er geen eind aan je to do list? Meld je aan voor mijn nieuwe cursus: Alle ballen in de lucht.

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding