Podcast

Aflevering 2. Leven met hoop – in gesprek met Liesanne

In leven met hoop ga ik in gesprek met mensen die te maken hebben gehad met verlies. We praten over hoe dit voor ze was en welke rol God hierin heeft gespeeld. Hoe ze in hun donkerste dagen kracht hebben gehaald uit hun geloof. Of hun geloof veranderd is en of het misschien wel gewankeld heeft. Of je nu gelooft in God of niet, we hopen je met deze gesprekken te bemoedigen en te inspireren. En misschien ook wel een beetje hoop te geven, als dat is wat je nodig hebt.

In deze derde aflevering ga ik in gesprek met Liesanne de Carpentier, een collega van mij maar inmiddels durf ik haar zeker ook vriendin te noemen. Tijdens een prachtige wandeling hadden we een mooi gesprek over het verlies wat zij heeft meegemaakt in haar leven, de aanleiding was een sterfgeval van een familielid, maar dit zette meer verliezen in gang in de vorm van een burn-out en het opnieuw vormgeven van haar leven en zeker ook haar wandel met God.

Spotify playlist: open.spotify.com/playlist/1vO3zyN…b518be59e2c14d02

Heb je zelf een verlieservaring gehad en wil je hierover vertellen in mijn podcast. Neem dan zeker contact met mij op.

Ik ben tijdens het gesprek vergeten te vragen welke bijbeltekst Liesanne met ons wilde delen dus dat heb ik achteraf gedaan. De bijbeltekst heeft haar veel steun gegeven en kun je als wallpaper downloaden:

Toen ik U aanriep hebt U mij antwoord gegeven. U gaf mij nieuwe moed en kracht om verder te gaan Psalm 138 3

 

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding