(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
In gesprek met Manon

Aflevering 21. Wopi Coaching

Robin van Tilborg
 - 
april 12 2022
 - 

Deze keer ga ik in gesprek met Manon Boumans van Wopi coaching. Manon is rouw en verlies coach. Ze heeft een eigen manier gecreëerd om met mensen te werken die op welke wijze dan ook te maken hebben met rouw en verlies.

In mijn podcast wil ik jullie graag meenemen in mijn wereld. En dat is de wereld van afscheid, rouw, verlies, uitvaarten maar ook anders zaken. Zoals bijvoorbeeld het ondernemerschap of verhalen die ik in de praktijk meemaak als afscheidsfotograaf.

Website: www.wopicoaching.nl/
Facebook: Wopi Coaching
Instagram: Wopi Coaching
LinkedIn: Manon Boumans

Ben jij ook altijd druk en komt er geen eind aan je to do list? Meld je aan voor mijn nieuwe cursus: Alle ballen in de lucht.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram