Podcast

Aflevering 21. Wopi Coaching

Deze keer ga ik in gesprek met Manon Boumans van Wopi coaching. Manon is rouw en verlies coach. Ze heeft een eigen manier gecreëerd om met mensen te werken die op welke wijze dan ook te maken hebben met rouw en verlies.

In mijn podcast wil ik jullie graag meenemen in mijn wereld. En dat is de wereld van afscheid, rouw, verlies, uitvaarten maar ook anders zaken. Zoals bijvoorbeeld het ondernemerschap of verhalen die ik in de praktijk meemaak als afscheidsfotograaf.

Website: www.wopicoaching.nl/
Facebook: Wopi Coaching
Instagram: Wopi Coaching
LinkedIn: Manon Boumans

Ben jij ook altijd druk en komt er geen eind aan je to do list? Meld je aan voor mijn nieuwe cursus: Alle ballen in de lucht.

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding