(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Q& met Michella

Aflevering 22. Q&A Afscheidsfotografie

Robin van Tilborg
 - 
april 26 2022
 - 

Deze aflevering hoor je een live Q&A over afscheidsfotografie met Michella en mij. Ze is vanuit mijn Deep Dive gestart met afscheidsfotografie. Ik was uitgenodigd om vanuit Masters Nederland een live Q&A te doen en heb Michella gevraagd ook deel te nemen zodat er twee invalshoeken waren. We bespreken de meest gestelde vragen over afscheidsfotografie.

Website: capturedlife.nl
Instagram: Captured Life

In mijn podcast wil ik jullie graag meenemen in mijn wereld. En dat is de wereld van afscheid, rouw, verlies, uitvaarten maar ook anders zaken. Zoals bijvoorbeeld het ondernemerschap of verhalen die ik in de praktijk meemaak als afscheidsfotograaf.

Ben jij ook altijd druk en komt er geen eind aan je to do list? Meld je aan voor mijn nieuwe cursus: Alle ballen in de lucht.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram