(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
In gesprek met

Aflevering 27. Een lezing van Manu Keirse

Robin van Tilborg
 - 
juli 20 2022
 - 

In deze aflevering heb ik het met je over rouw. Ik ben naar de lezing van Manu Keirse geweest. Zijn boeken zijn heel interessant. Heb je de kans hem te horen spreken: zeker gaan! Hij heeft mooie kijk op rouw. Tijdens de lezing heb ik meegeschreven. De highlights deel ik in de podcast met je. Hoe ga je om met mensen in rouw?

In mijn podcast wil ik jullie graag meenemen in mijn wereld. En dat is de wereld van afscheid, rouw, verlies, uitvaarten maar ook anders zaken. Zoals bijvoorbeeld het ondernemerschap of verhalen die ik in de praktijk meemaak als afscheidsfotograaf.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram