(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
In gesprek met

Aflevering 26. Bram van dragersgroep Ferentes

Robin van Tilborg
 - 
juli 9 2022
 - 

Ik spreek met Bran van der Laan, hij is oprichter van Ferentes. Dit is een dragersgroep. Ferenentes laat zien dat het anders kan en mag. Past dus perfect bij mijn missie. Hij vertelt over de opdracht die hem het meest is bijgebleven. Hier kreeg ik kippenvel van.

Website 
Instagram
Facebook
LinkedIn

In mijn podcast wil ik jullie graag meenemen in mijn wereld. En dat is de wereld van afscheid, rouw, verlies, uitvaarten maar ook anders zaken. Zoals bijvoorbeeld het ondernemerschap of verhalen die ik in de praktijk meemaak als afscheidsfotograaf.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram