(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Instagramcursus Afscheidsfotografie

Aflevering 3. Instagramcursus Introductie Afscheidsfotografie - Hoe en wat?

Gwendolyn Pieters
 - 
oktober 9 2019
 - 

Uiteraard heb ik ook een aflevering gemaakt over de Instagramcursus die ik 29 oktober ga geven, Introductie Afscheidsfotografie. Ik heb zoveel ideeën en kennis die ik wil delen, het borrelt echt zo! Ik kan dus ook niet wachten tot 29 oktober, zeker omdat er al heel wat mensen hebben ingeschreven. Zo verschrikkelijk tof!

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

Volg mij

crossarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram