(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Instagramcursus Afscheidsfotografie

Aflevering 3. Instagramcursus Introductie Afscheidsfotografie - Hoe en wat?

Gwendolyn Pieters
 - 
oktober 9 2019
 - 

Uiteraard heb ik ook een aflevering gemaakt over de Instagramcursus die ik 29 oktober ga geven, Introductie Afscheidsfotografie. Ik heb zoveel ideeën en kennis die ik wil delen, het borrelt echt zo! Ik kan dus ook niet wachten tot 29 oktober, zeker omdat er al heel wat mensen hebben ingeschreven. Zo verschrikkelijk tof!

In mijn podcast wil ik jullie graag meenemen in mijn wereld. En dat is de wereld van afscheid, rouw, verlies, uitvaarten maar ook anders zaken. Zoals bijvoorbeeld het ondernemerschap of verhalen die ik in de praktijk meemaak als afscheidsfotograaf.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram