(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Systemische werk met paarden (Joyce Puister)

Aflevering 4. Een mooi gesprek met een bijzonder mens

Gwendolyn Pieters
 - 
oktober 23 2019
 - 

In deze aflevering ga ik in gesprek met de prachtige Joyce Puister, ze doet systemisch werk en daarvoor gebruikt ze haar paarden. Ze heeft enorm veel passie, ze is lief en doet zulk mooi en bijzonder werk dat ik haar wel moest interviewen. Het is een heel mooi gesprek geworden met af en toe de haan op de achtergrond, maar zo kunnen jullie ook meegenieten van de fijne plak waar we dit gesprek hebben gehouden. Wil je meer weten van Joyce, check dan zeker haar website: joycepuister.nl

In mijn podcast wil ik jullie graag meenemen in mijn wereld. En dat is de wereld van afscheid, rouw, verlies, uitvaarten maar ook anders zaken. Zoals bijvoorbeeld het ondernemerschap of verhalen die ik in de praktijk meemaak als afscheidsfotograaf.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram