Podcast

Aflevering 4. Een mooi gesprek met een bijzonder mens

In deze aflevering ga ik in gesprek met de prachtige Joyce Puister, ze doet systemisch werk en daarvoor gebruikt ze haar paarden. Ze heeft enorm veel passie, ze is lief en doet zulk mooi en bijzonder werk dat ik haar wel moest interviewen. Het is een heel mooi gesprek geworden met af en toe de haan op de achtergrond, maar zo kunnen jullie ook meegenieten van de fijne plak waar we dit gesprek hebben gehouden. Wil je meer weten van Joyce, check dan zeker haar website: joycepuister.nl

In mijn podcast wil ik jullie graag meenemen in mijn wereld. En dat is de wereld van afscheid, rouw, verlies, uitvaarten maar ook anders zaken. Zoals bijvoorbeeld het ondernemerschap of verhalen die ik in de praktijk meemaak als afscheidsfotograaf.

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding