(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
In gesprek met Ine

Aflevering 30. Jizo, helpt ouders van stilgeboren kindjes - Ine Mulder (Monumentalista)

Robin van Tilborg
 - 
augustus 31 2022
 - 

Vandaag ga ik voor de tweede keer in gesprek met Ine van Monumentalista. Ik bespreek een prachtig nieuw product uit haar koker en het bijbehorende verhaal. En het verhaal gaf mij de eerste keer maar ook nu weer kippenvel over mijn hele lijf. Ik vind het zo krachtig en zo nodig.

Ik ga natuurlijk niet alles verklappen maar we praten over Jizo en Jizo is een mythische man uit Japan die daar ouders van stilgeboren kindjes helpt en steunt. Enorm krachtig en ik weer 100% zeker dat ook in Nederland Jizo heel veel ouders tot steun zou kunnen zijn.

Dus luister vooral verder en vertel dit mooie verhaal door, opdat iedereen die het nodig heeft weet wie Jizo is.

De eerdere aflevering met Ine: Monumentalista

Website: monumentalista.com
Facebook: Monumentalista
Instagram: Monumentalista
LinkedIn: Ine Mulder

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram