Podcast

Aflevering 30. Jizo, helpt ouders van stilgeboren kindjes – Ine Mulder (Monumentalista)

Vandaag ga ik voor de tweede keer in gesprek met Ine van Monumentalista. Ik bespreek een prachtig nieuw product uit haar koker en het bijbehorende verhaal. En het verhaal gaf mij de eerste keer maar ook nu weer kippenvel over mijn hele lijf. Ik vind het zo krachtig en zo nodig.

Ik ga natuurlijk niet alles verklappen maar we praten over Jizo en Jizo is een mythische man uit Japan die daar ouders van stilgeboren kindjes helpt en steunt. Enorm krachtig en ik weer 100% zeker dat ook in Nederland Jizo heel veel ouders tot steun zou kunnen zijn.

Dus luister vooral verder en vertel dit mooie verhaal door, opdat iedereen die het nodig heeft weet wie Jizo is.

De eerdere aflevering met Ine: Monumentalista

Website: monumentalista.com
Facebook: Monumentalista
Instagram: Monumentalista
LinkedIn: Ine Mulder

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding