(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Levenseinde doula Winny Bos

Aflevering 31. Levenseinde Doula Winny over haar visie op de dood en het leven

Robin van Tilborg
 - 
september 14 2022
 - 

In deze podcast ga ik in gesprek met Winny Bos en ze is levenseinde doula. Ik had al eens geluisterd naar haar eigen podcast en afgelopen zomer ontmoette ik haar tijdens de Funeral Fair in Appeltern. Ze was daar als beursbezoeker in gesprek met Maartje, van onder andere NEL Magazine (die ik ook ga interviewen voor mijn podcast) en ik overhoorde daar een prachtig gesprek. Dat maakte dat ik inhaakte en geraakt werd door de passie die Winny tijdens het gesprek liet zien.

Ze heeft een prachtige visie op de dood en het leven en hoe we daar mee omgaan als maatschappij, zoals ze zelf zegt op haar LinkedIn wil ze graag "het levenseinde doodnormaal maken". Deze visie of misschien zelfs wel missie brengt ze ten uitvoer op diverse manieren.
Als levenseinde doula, via het platform 'de Dood is springlevend', haar eigen podcast Doodnormaal, organiseert ze het Congrestival Nieuw bakje troost en heeft ze een community "Wij zijn sterfelijk ". Kortom een bezige bij met enorm veel passie en inzichten. Een podcast die je tijd zeker waard is!

Website: doulawijzer.nl - dedoodisspringlevend.nl
Instagram: Winny Bos
LinkedIn: Winny Bos
YouTube: Doulawijzer
Podcast: Doodnormaal
Congrestival: nieuwbakjetroost.nl
Community: wijzijnsterfelijk.nl

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram