Podcast

Aflevering 32. Leren leven met de aanwezigheid van iemand die is overleden – Maartje Lute

Vandaag ga ik in gesprek met Maartje Lute en het gesprek verliep heel anders dan ik van te voren had gedacht. Ik dacht namelijk dat we gingen spreken over het magazine dat ze maakt voor ouders die een kindje hebben verloren, NEL Magazine (Never Ending Love) en over het Gouden Rouwboek dat ze samen met een vriendin heeft gemaakt. Maar toen ik voor het gesprek vroeg waar ze het over wilde hebben gaf ze aan dat ze ook een eigen praktijk heeft waar ze mensen helpt om contact te hebben met hun overleden dierbare en dus niet te leren leven met het verlies van iemand die overleden is, maar te leren leven met de aanwezigheid van iemand die overleden is. Dus daar hebben we het vooral over gehad.

Het was echt een gesprek met een gouden randje waarin ik regelmatig met kippenvel zat. Echt fascinerend en inspirerend dus luister zeker verder.

Website: maartjelute.com
Instagram: Maartje Lute
Facebook: Maartje Lute
Podcast: Ik ben gelukkiger na het overlijden van mijn kind, hoe kan dat?
Het gouden rouwboek

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding