Podcast

Wat een vertrouwen en wat een liefde <3

2020 09 Yvonne en Koen 014

Niet de eerste keer

Ik zal dit verhaal bij het allereerste begin beginnen. Ik mocht Yvonne al ontmoeten in 2020. Toen heb ik haar en haar man Coen mogen vastleggen voor de Betekenisweek. Een intense en bijzondere reportage waar ik al eerder een blog over schreef maar vooral de intens liefdevolle foto’s laat zien.

DEZE KUN JE HIER LEZEN – DE LIEFDE VERDWIJNT NOOIT

Toen kwam het telefoontje

Iets meer dan anderhalf jaar na deze reportage ontving ik een telefoontje van Yvonne, Coen is overleden. Met uiteraard de vraag of ik die week beschikbaar was om enkele momenten vast te leggen. Diezelfde dag mocht ik langs komen, Coen zou in de kist gelegd worden en op zijn favoriete plekje in huis opgebaard worden, de serre.

Later die week is mijn back-up fotograaf Rianne Lous langs geweest om foto’s te maken toen Coen overgebracht zou worden naar het rouwcentrum.

Helaas was ik zelf niet voor dit moment niet zelf beschikbaar maar ik ben enorm dankbaar dat ik altijd een fijne vervangen kan sturen die de beelden maakt en dat ik vervolgens er een geheel van maak. Onderstaande foto’s zijn gemaakt door Rianne en bewerkt door mij.

2022 04 Afscheid Coen Olbertijn 107

De dag van het afscheid

Gelukkig was ik zelf in de gelegenheid de dag van het definitieve afscheid vast te leggen. Eerst was er de gelegenheid om een laatste groet te brengen bij Coen, waarna de familie de kist ging sluiten.

Aansluitend was er een prachtige dienst, met mooie woorden, veel bloemen en mooie foto’s. Een dienst met een lach en een traan.

De familie heeft Coen tot het crematorium begeleid en daar afscheid genomen. Daarna gingen ze terug naar hun naasten om nog even na te praten en een taartje te eten.

Wat ben ik dankbaar dat ik deze verdrietige maar liefdevolle momenten voor de familie mocht vastleggen. En ook enorm dankbaar voor de mogelijkheid om jullie te laten zien hoe dierbaar en waardevol een uitvaartreportage is.

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vind ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor.  ♡

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding