Podcast

Alles is het waard om vast te leggen

2020 10 Zwangerschap Saskia 009

Zwangerschapsreportage

Dat alle momenten het waard zijn om vast te leggen, daar waren Saskia en Bernardo van overtuigd. Dus boekte ze in de herfst 2020 een zwangerschapsreportage in het bos en een geboortereportage in het begin van 2021.

Met de prachtige herfstkleuren gingen we naar het bos van Westhove en maakte we samen deze prachtige reportage, met heerlijke kleuren en een nog fijner gezin.

2021 01 Eerste kennismaking Tobi 009

De geboorte

En toen was het begin 2021 en zou de kleine zich bijna aandien. Helaas bleek al snel dat ik niet bij de bevalling aanwezig zou kunnen zijn door de maatregelen. Mega jammer. Ik heb Saskia en Bernardo instructies gegeven om zelf foto’s te maken of aan het personeel foto’s te maken. Ik zou dan de foto’s voor ze bewerken zodat het toch helemaal een geheel zou worden en er toch een soort van “professonieel” sausje erover te gieten.

Heel jammer dat het zo moet, maar voor mij heel fijn om zo toch wat voor mijn klanten te kunnen betekenen. Gelukkig ging de bevalling voorspoedig en mochten ze snel naar huis en kon ik wel thuis de eerste kennismaking tussen Milou en Tobi vast te leggen. Kijk dan hoe zoet!

2021 01 Kraamreportage Tobi 004

Kraamreportage

En een tijdje later mocht ik nog een keer langs en ging het leven in de kraamweek voor dit gezinnetje vastleggen, een superleuke aanvulling op een geboortereportage. Kijk maar!

G1S 7672

En om het af te maken

Natuurlijk een prachtig en helemaal persoonlijk gemaakt album. Met dank aan mijn top leverancier Konpoli.

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding