Podcast

Een mega betekenisvol moment

2021 02 Familie Saskia 004

Rijkdom en verdriet gaan hand in hand

Joos en Liliane had ik al eerder voor mijn lens. Ze waren door hun kinderen opgegeven voor de Betekenisweek. Van Joos hoefde het allemaal niet zo nodig, maar onderging het allemaal gewillig als het zo belangrijk was voor de rest. Achteraf viel het allemaal reuze mee en kreeg ik het allergrootste compliment van hem “dat was best oke”. Het mooiste compliment moest nog komen. Toen bekend werd dat Liliane niet lang meer te leven had, wilde ze graag foto’s van de hele familie en ik mocht dat doen. Want hun vader was het meest op zijn gemak bij mij.

Wat werd het een intense, mooie, liefdevolle en emotionele reportage. De wetenschap dat deze prachtige vrouw er binnen aanzienlijke tijd niet meer zou zijn, niet haar kleinkinderen zou zien opgroeien, dat is niet te bevatten.

Dankbaar ben ik dan ook dat ik deze belangrijke momenten voor ze mocht vastleggen. Alle kleinkinderen hebben de foto’s gekregen voor in de herinneringskistje, gemaakt door oma zelf <3

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding