(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Wereldlichtjesdag 2017 Goes

Wat een bijzondere avond

Gwendolyn Pieters
 - 
januari 30 2018
 - 

Elke 2e zondag in december wordt WereldLichtjesDag gehouden. Op deze dag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was of hoe lang het al geleden is. Je kind blijft immers je kind. Voor altijd in je hart en gedachten. De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben en daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet.

Op vele plekken wordt een samenzijn georganiseerd en zo ook in Goes. Stichting Wereldlichtjesdag Goes  organiseert een avond met gedichten, muziek en licht om zo een sfeer van troost en warmte te scheppen. Ik mocht deze avond ook aanwezig zijn om enkele sfeerbeelden te maken. De avond was prachtig, een mooie balans tussen woorden, muziek en rituelen. Met ruimte voor emoties voor iedereen. Ik ben dankbaar dat ik hierbij mocht zijn en enkele sfeerbeelden mocht maken. Complimenten aan de organisatie voor het mooie en dankbare werd dat ze verzet hebben om deze avond mogelijk te maken. Bedankt Monique van Monique Dommanschet UitvaartbeZieling en Annemarie Boogaard (Freelance Uitvaartverzorger) voor deze mogelijkheid.

 

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram