(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Bruiloftsfotografie

Omdat jullie liefde het waard is

Het ongedwongen vastleggen van alle momenten en de liefde op jullie speciale dag. Want daar draait het deze dag om; jullie liefde als stralend middelpunt! Mijn stijl kenmerkt zich door pure foto’s en het vangen van de emoties tussen jullie en jullie dierbaren.

Zullen we kennismaken?

Jullie verhaal, puur & echt

Ik wil echt júllie verhaal vertellen aan de hand van elk klein detail en alle grote momenten van die dag. Telkens als jullie de foto’s terug kijken in het prachtige trouwalbum dat bij ieder pakket is inbegrepen, wil ik jullie even het gevoel, het plezier, geluk en de warmte van die dag terug geven zodat deze prachtige dag keer op keer beleefd kan worden.

Foto's die je voelt

De hele dag zindert van emoties; zenuwen, geluk,
verbondenheid, blijheid, liefde... En dat leg ik allemaal vast!

Documentair fotograferen is waar ik goed in ben; alle gebeurtenissen, relaties en emoties in de gaten houden, ondertussen zoekend naar bijzondere composities om na de bruiloft jullie te verrassen met foto’s die precies laten zien hoe het was.

Moment Design

Niet van elk bruidspaar het favoriete onderdeel, maar vaak wel een wens. Enkele mooie portretfoto's. Maar wel vol met liefde en connectie en geen ongemakkelijk gedoe. Daar ben ik in gespecialsieerd.

De basis van mijn portretsessies is Moment Design. Maar wat is dat nou eigenlijk? Door deze techniek ben ik staat om spontane foto’s te creëren met een echte emoties. Een Moment Design fotosessie is geen gewone fotosessie. Het is even stilstaan bij alles wat je hebt, je leven, je liefde, alles waar je van houdt. Er worden herinneringen opgehaald en gedeeld. Er worden nieuwe herinneringen gemaakt. Het is een unieke beleving. Een manier om dierbare herinneringen en emoties naar boven te halen en te bewaren voor altijd. Elke keer als je de foto’s ziet, ervaar je weer diezelfde intense gevoelens. Dat maakt een foto van dat moment pas echt waardevol.

Standaard inbegrepen

 • Mijn enthousiasme, creativiteit en tijd
 • Professionele selectie en nabewerking foto's
 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • Een persoonlijke galerij om de foto's te delen met dierbaren
 • Een slideshow op HD kwaliteit
 • Een bestelsessie waarin ik jullie adviseer over een de prachtige fotoproducten
 • Reiskosten zijn exclusief, mede door de wisselende brandstofkosten. Kosten 35 ct/km

Alles is liefde
€775,-

 • 3 uur fotografie
 • Album 20x20 cm inclusief 10 spreads en luxe bewaarbox
 • Minimaal 90 digitale foto's op hoge resolutie
Plan vrijBijvende kennismaking in

Puur geluk
€1.575,-

 • 6 uur fotografie
 • Album 20x20 cm inclusief 15 spreads en luxe bewaarbox
 • Minimaal 180 digitale foto's op hoge resolutie
Plan vrijBijvende kennismaking in

Veel gestelde vragen

Zodra je er zeker van bent dat ik degene ben die jullie prachtige dag mag vastleggen. Ik neem gezien mijn werk als Afscheidsfotograaf maar beperkt aantal bruiloften per jaar aan. Maar dit betekent ook dat ik vaak last-minute ook nog ruimte heb. Ik ben zelf een keer 24 uur voor de bruiloft pas geboekt! Nu zou ik dit laatste niet adviseren overigens, dat geeft misschien wat onrust.

Ik ben een documentaire fotograaf en maak een vertellende reportage. Dat betekent dat ik aanwezig ben, niet regisseer en observeer. Ik vang de mooie momenten. Maar als jullie ook een mooie portretsessie willen, dan is dit geen probleem. Dat pak ik echter wel iets anders aan dan de meeste fotografen, ik ben gecertificeerd moment designer. Alles over wat dit betekent kan je hier lezen: Waarom Moment Design zo mooi is? Het resultaat zijn in ieder geval foto's die laten zien hoe jullie echt zijn, laten de liefde en connectie tussen elkaar zien, zonder dat je je ongemakkelijk voelt.

Binnen 48 uur krijgen jullie een prachtige preview. Daarna ga ik alle beelden selecteren en bewerken. Die ontvang je uiterlijk binnen 6 weken maar de ervaring leer dat dit vele malen sneller is.

Absoluut niet! Alles wat je terugziet op mijn website is geplaatst met nadrukkelijke toestemming van mijn klanten. Dit omdat ze mega trots zijn op de foto's, heel erg dankbaar zijn en andere mensen ook zulke prachtige foto's gunnen. Want ja, het laten zien van mijn werk is natuurlijk de allerbeste reclame. Maar nogmaals, in eerste instantie zijn de foto's voor jullie en bepalen jullie zelf wat er met de foto's gebeurt.

Portfolio

Let's connect

Contactformulier

Aangesloten bij

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
heartcrossarrow-leftarrow-rightplus-circlearrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram