2022 09 Theo Lisa 267 Trouwen bruiloft
G1S 0152 Trouwen bruiloft
Portretreportage Vlissingen Documentaire 4
Trouwen bruiloft zeeland fotografie 5
BRUILOFTSFOTOGRAFIE

Omdat jullie liefde het waard is

Het ongedwongen vastleggen van alle momenten en de liefde op jullie speciale dag. Want daar draait het deze dag om; jullie liefde als stralend middelpunt! Mijn stijl kenmerkt zich door pure foto’s en het vangen van de emoties tussen jullie en jullie dierbaren.

G1S 0140 Trouwen bruiloft
G1S 7844 Trouwen bruiloft

Jullie verhaal, puur & echt

Ik wil echt júllie verhaal vertellen aan de hand van elk klein detail en alle grote momenten van die dag. Telkens als jullie de foto’s terug kijken in het prachtige trouwalbum dat bij ieder pakket is inbegrepen, wil ik jullie even het gevoel, het plezier, geluk en de warmte van die dag terug geven zodat deze prachtige dag keer op keer beleefd kan worden.

Foto's die je voelt

De hele dag zindert van emoties; zenuwen, geluk,
verbondenheid, blijheid, liefde… En dat leg ik allemaal vast!

Documentair fotograferen is waar ik goed in ben; alle gebeurtenissen, relaties en emoties in de gaten houden, ondertussen zoekend naar bijzondere composities om na de bruiloft jullie te verrassen met foto’s die precies laten zien hoe het was.

DSC 9542 Trouwen bruiloft
DSC 3778 Trouwen bruiloft

Feel it!

G1S 0845 Trouwen bruiloft
Moment Design

Niet van elk bruidspaar het favoriete onderdeel, maar vaak wel een wens. Enkele mooie portretfoto’s. Maar wel vol met liefde en connectie en geen ongemakkelijk gedoe. Daar ben ik in gespecialsieerd.

De basis van mijn portretsessies is Moment Design. Maar wat is dat nou eigenlijk? Door deze techniek ben ik staat om spontane foto’s te creëren met een echte emoties. Een Moment Design fotosessie is geen gewone fotosessie. Het is even stilstaan bij alles wat je hebt, je leven, je liefde, alles waar je van houdt. Er worden herinneringen opgehaald en gedeeld. Er worden nieuwe herinneringen gemaakt. Het is een unieke beleving. Een manier om dierbare herinneringen en emoties naar boven te halen en te bewaren voor altijd. Elke keer als je de foto’s ziet, ervaar je weer diezelfde intense gevoelens. Dat maakt een foto van dat moment pas echt waardevol.

Standaard inbegrepen

 • Mijn enthousiasme, creativiteit en tijd
 • Professionele selectie en nabewerking foto’s
 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • Een persoonlijke galerij om de foto’s te delen met dierbaren
 • Een slideshow op HD kwaliteit
 • Een bestelsessie waarin ik jullie adviseer over een de prachtige fotoproducten
 • Reiskosten zijn exclusief, kosten 35 ct/km

Pakket Luxe | €775

 • 3 uur fotografie
 • Album 20×20 cm inclusief 10 spreads en luxe bewaarbox
 • Minimaal 90 digitale foto’s op hoge resolutie

Pakket budget | €1575

 • 6 uur fotografie
 • Album 20×20 cm inclusief 15 spreads en luxe bewaarbox
 • Minimaal 180 digitale foto’s op hoge resolutie

Veel gestelde vragen

 • Zodra je er zeker van bent dat ik degene ben die jullie prachtige dag mag vastleggen. Ik neem gezien mijn werk als Afscheidsfotograaf maar beperkt aantal bruiloften per jaar aan. Maar dit betekent ook dat ik vaak last-minute ook nog ruimte heb. Ik ben zelf een keer 24 uur voor de bruiloft pas geboekt! Nu zou ik dit laatste niet adviseren overigens, dat geeft misschien wat onrust.

 • Ik ben een documentaire fotograaf en maak een vertellende reportage. Dat betekent dat ik aanwezig ben, niet regisseer en observeer. Ik vang de mooie momenten. Maar als jullie ook een mooie portretsessie willen, dan is dit geen probleem. Dat pak ik echter wel iets anders aan dan de meeste fotografen, ik ben gecertificeerd moment designer. Alles over wat dit betekent kan je hier lezen: Waarom Moment Design zo mooi is? Het resultaat zijn in ieder geval foto’s die laten zien hoe jullie echt zijn, laten de liefde en connectie tussen elkaar zien, zonder dat je je ongemakkelijk voelt.

 • Binnen 48 uur krijgen jullie een prachtige preview. Daarna ga ik alle beelden selecteren en bewerken. Die ontvang je uiterlijk binnen 6 weken maar de ervaring leer dat dit vele malen sneller is.

 • Absoluut niet! Alles wat je terugziet op mijn website is geplaatst met nadrukkelijke toestemming van mijn klanten. Dit omdat ze mega trots zijn op de foto’s, heel erg dankbaar zijn en andere mensen ook zulke prachtige foto’s gunnen. Want ja, het laten zien van mijn werk is natuurlijk de allerbeste reclame. Maar nogmaals, in eerste instantie zijn de foto’s voor jullie en bepalen jullie zelf wat er met de foto’s gebeurt.

“We zouden iedereen Gwendolyn aanraden. Ze is erg professioneel en heeft een unieke stijl. Door haar werkwijze hebben we zeer spontane foto’s. Na onze trouwdag heeft ze ons nog meerdere malen verrast met kleine details.”

- Tijmen & Mandy -

“”Erg mooie bruidsreportage. Prachtig album, geweldige foto’s! Van begin tot eind goede begeleiding en duidelijke afspraken! Was top!””

- Dirk Bruijnzeel -

Gwendolyn Pieters is een Topper! Ze heeft heel de dag tijdens onze bruiloft gefotografeerd met haar collega Bianca van Schaik. En het resultaat is prachtig! Het was een prachtige dag met veel lol en gezelligheid. Gwendolyn is een lieverd en niks is bij haar te gek! Dus zoek je een topfotograaf? Dan ben je bij haar aan het juiste adres!”

- Patricia Koppejan -
“Gwendolyn Pieters is een TOP fotograaf! Ze heeft heel de dag tijdens onze bruiloft gefotografeerd en het resultaat is prachtig! Het was een prachtige dag met veel lol en gezelligheid. Gwendolyn is een lieverd, heeft veel geduld en niks is bij haar te gek! Je hebt helemaal niet door dat ze aanwezig is, zo op ons gemak voelden wij ons bij haar! Dus zoek je een topfotograaf? Dan ben je bij haar...
- Dave Nieuwenhuyzen -

“Gwendolyn, we zijn heel blij dat jij ons huwelijksfeest hebt vastgelegd. De foto’s zijn prachtig geworden. Elke keer als we er naar kijken kunnen we de mooie momenten weer herbeleven. Hartstikke bedankt!”

- Familie Den Boef -

“Gwendolyn heeft onze bruiloft vastgelegd. Ze luisterde naar wat wilden, communiceerde helder via de mail van te voren, kwam langs om alles door te nemen en rende op de dag zelf de hele dag achter ons aan of voor ons uit. Het eindresultaat is prachtig! Ze heeft ervoor gezorgd dat wij een hele waardevolle herinnering hebben aan deze dag. Kortom: heel tevreden!”

- Rianne Van Dijke-van Der Welle -

Portfolio

Let's connect

Lets connect form

Aangesloten bij