Podcast

Bucket-list bruiloft fotograferen

April dit jaar heb ik mijn eerste ervaring opgedaan met een bruiloft. Ik mocht een gedeelte van de dag van mijn broertjes bruiloft fotograferen. Ik was in de middag natuurlijk gewoon dag gast en heb ik mijn fototoestel opgeborgen. Maar de ochtend mocht ik vastleggen. Geweldig leuk om te doen en ze waren ook heel erg blij met het resultaat. Deze ervaring deed wat me en mijn interesse voor bruiloften was gewekt. Tot op heden heb ik daar nog niets mee gedaan want ik had nog teveel dingen op mijn bordje liggen. Ik realiseer me bovendien dat we midden in het bruiloftsseizoen zitten en ik echt eerst wat ervaring wil opdoen voordat ik het daadwerkelijk wil gaan aanbieden.

Dat brengt me dus op deze blog. Ik wil eigenlijk gewoon een oproepje doen, ik zou heel graag in het naseizoen een bruiloft willen fotograferen of als second shooter meegaan met een fotograaf. Dus ga je trouwen of ken je een iemand die gaat trouwen, of ben je fotograaf en kan je in september of oktober een second shooter gebruiken. Dan ga ik graag in gesprek wat de mogelijkheden zijn.

Ik zal nog een promotiepraatje maken voor mezelf. Mijn passie ligt in het vastleggen wat er is, echte emoties en echte momenten. Ik weet goed hoe ik me tijdens gebeurtenissen aanwezig te zijn, de momenten te pakken, zonder echt gezien te worden (ik fotografeer gezinnen tijdens hun dagelijkse leven en fotografeer bevallingen, in beide situaties verlangd dit aanwezig zijn zonder bewust opgemerkt te worden). Tijdens portretshoots gebruik ik Moment Design technieken om ook in de geposeerde plaatjes de personen vast te leggen zoals ze echt zijn, met echte emoties en een echte lach. Trefwoorden, puur, eerlijk, persoonlijk, liefdevol, sensitief en professioneel. Met oog voor detail.

Om af te sluiten deel ik graag de BLOG en het filmpje dat ik het gemaakt op de bruiloft van mijn broertje.

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding