(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Kraamreportage Middelburg

Lieve, kleine Aiden

Gwendolyn Pieters
 - 
juli 22 2016
 - 

Op 11 juni is er een klein mannetje geboren, Aiden. Ik had de ouders, Chantal en Michel, al enkele weken daarvoor gesproken want ze wilde dolgraag een kraamreportage. Nou ja, Chantal wilde dat graag. Michel die vond het allemaal wel prima. Daar stond ik overigens niet van te kijken hoor want het is vaak zo dat de vrouw de wens heeft voor een fotoreportage en de man er in mee gaat. Volledig gemiddeld gedrag dus. Maar goed, we plande een " ongeveer" datum en die maakte we definitief toen Aiden geboren was. We hebben de datum nog een keertje een week verzet vanwege grote zus die ziek was, helemaal niet erg want een kraamreportage hoeft echt niet perse in de kraamweek plaats te vinden. 29 juni was het zover, ik ging een ochtendje naar dit mooie gezinnetje toe om hun leven op dat moment vast te leggen. Het was een ontzettend gezellige ochtend, kleine Aiden (en hij was echt klein want hij woog maar 2410 gram bij zijn geboorte) mocht lekker in bad, papa stoeide met grote zus op het grote bed, ik mocht prachtige plaatjes schieten tijdens een voeding en daarna gingen we beneden nog kraamcadeautjes uitpakken. Tussendoor nog een familie portret en de reportage was compleet.

Lieve Michel en Chantal, ik hoop dat deze reportage een mooie herinnering is aan de eerste periode met Aiden. Ik wens jullie veel geluk en gezondheid toe. Bedankt voor het vertrouwen!

Blog 1_Resize

Blog 2_Resize

Blog 3_Resize

Blog 4_Resize

Blog 5_Resize

Blog 6_Resize

Blog 7_Resize

Blog 8_Resize

Blog 9_Resize

Blog 10_Resize

Blog 11_Resize

Blog 12_Resize

Blog 13_Resize

Blog 14_Resize

Blog 15_Resize

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram